A-Trak

Alain Macklovitch kendt under sit kunstnernavn, A-Trak er remixer, producer og en af ​​de mest anerkendte og søgte DJs på planeten.

Musikalske karriere

Kendt for at være jongløren retter ledsager levende Kanye West, begyndte den canadiske at træde på gassen med femten, da han vandt sin første DMC verden DJ Championship og siden da ikke er holdt op med at arbejde og udvide hans omdømme. A-Trak var den første DJ til at vinde alle tre store DJ konkurrencer, ud over at være den første DJ til at vinde fem verdensmesterskaber. Han var æresmedlem af den prestigefyldte, forsvundet DJ Skratch Invisibl Piklz, og et medlem af De allierede sammen hyppige samarbejdspartner DJ Craze. A-TRAK det er også kendt som R. Bastien, opkaldt efter dens anttecedentes født i Belgien.

Installeret i et sted mellem hiphop og elektronisk musik, A-Trak udstedt i 2007 hektiske "Dirty South Dance". Macklovitch er den yngre bror til David Macklovitch gruppen Chromeo, med hvem han grundlagde pladeselskabet Audio Research fra 1997 til 2007. Han, sammen med Nick Catchdubs grundlagde mærket Fool er Gold Records i 2007.

Han har optrådt på forsiden af ​​mange magasiner, herunder URB, BPM og status.

I 2004 Kanye West rekrutterede ham som din personlige DJ til ture, og har arbejdet tæt sammen med ham siden, herunder forestillinger med den amerikanske rapper i særlige MTV, Grammy og adskillige MTV Video Music Awards.

I februar 2010 blev det meddelt, at A-Trak ville udføre live shows med Travis Barker, der tidligere havde arbejdet med deres fælles ven, den afdøde DJ AM.

A-Trak er blevet et ikon af gaden kultur, der arbejder med Nike, New Era, Kidrobot og Zoo York. Hans bror er forsanger i det anerkendte elektro-pop band Chromeo. De sidste par år har oplevet Trizzy stadion ture og festivaler rundt om i verden, ud over at producere debutalbummet fra Kid Sister Ultraviolet, Lupe Fiasco sange, og originale versioner med Stones Throw, og Kitsune.

Han har arbejdet i spillet DJ Hero 2 har lavet to "blander" til spillet, og nogle af deres sange bruges også, såsom "Sig Whoa" og remixes af Yeah Yeah Yeahs og MSTRKRFT.

I 2010 kom en verdensomspændende succes: "Barbra Streisand" Duck Sauce, en gruppe, der dannes af det og DJ Armand Van Helden. I 2011 en anden rompepistas præsenterede emnet "Store Stygge Ulv" er navnet på den nye sang duet Duck Sauce. "Store Stygge Ulv" blev udgivet på BBC radio, melodien anvendt i lyden af ​​ulve hylende, svarende til den, der findes i thrillere og rædsel.

Awards

  • 1997 Technics / DMC verdensmester
  • 1998 Technics / DMC verden 2nd Runner Up
  • 1999 ITF verdensmester
  • 1999 ITF vestlige halvkugle Skrabe Champion
  • Vestax DJ Extravaganza 1999 verdensmester
  • 2000 ITF verdensmester
  • 2000 DMC Team Champion

Diskografi

Opsamlinger

  • 2006: Oh No, du ikke! Live From Vancouver
  • 2006: Drive Langsom Mixtape m / GLC
  • 2006: Solbriller er et must
  • 2007: Dirty South Dance
  • 2008: Running Man: Nike + Original Run
  • 2009: Infinity + 1
  • 2010: Dirty South Dance 2
  • 2009: FabricLive.45

Singler

  • 1997: A-Trak & amp; QBert - Bucktooth Wizards
  • 1997: A-Trak & amp; D-Styles - Stylus Wars
  • 1997: QBert & amp; A-Trak - Vask Yer Butt
  • 1999: Indtast Ralph Wiggum / Levende Tableturns
  • 1999: navlestreng
  • 1999: Indtast Ralph Wiggum
  • 2001: Alle Hil Mine Hænder
  • 2001: Gangsta Breaks
  • 2003: Monkey Boy Breaks
  • 2004: Buck Tooth Wizards
  • 2005: Du må ikke Fool Med dips
  • 2006: Step Off
  • 2006: Knucklehead
  • 2006: Piste Quitte
  • 2007: Mastered
  • 2007: Running Man
  • 2008: Roll With The Winners
  • 2008: Shake It Down
  • 2008: Sig Whoa
  • 2010: Ray Ban Vision
  • 2011: Stingray
  • 2012: Warrior
  • 2012: Penge Makin
  • 2012: Piss Test
  • 2013: Tuna Melt

Remixes

2003:

  • D-Styles - felonious Funk

2006:

  • Bonde Do Role - Melo Do Snuff
  • Hollertronix - Fireman So Cold

2007:

  • Kanye West - Stronger
  • Simian Mobile Disco - Hustler
  • Bumblebeez - Dr. Kærlighed
  • Digitalism - Idealistisk
  • Scannere - Bomber
  • James Pants - Kash
  • DJ Benzi & amp; Lil Wayne - brandmand So Cold

2008:

  • Greven & amp; Sinden feat. Kid Sister - Bipper
  • Boys Noize - Oh!
  • MSTRKRFT Feat N.O.R.E. & Amp; Isis - Bounce
  • DJ Benzi, Kanye West & amp; Plain Pat feat. Fælles - Få Em High

2009:

  • Sébastien Tellier - Kilometer
  • Tiga - Hvad du behøver
  • Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll
  • DJ Sneak - U Can not Hide fra din Bud

2010:

  • Retfærdighed - D.A.N.C.E.
  • Naughty By Nature "O.P.P" vs. Jackson 5 "ABC"
  • Robyn - Indestructible

2011:

  • Laidback Luke & amp; Sander van Doorn - Hvem Iført Cap
  • The Rapture - Hvor dybt er din kærlighed?

2012:

  • Martin Solveig - The Night Out
  • Surkin Feat Kevin Irving -. Never Let Go
  • Retfærdighed - New Lands
  • Zedd feat. Matthew Koma - Spectrum

Som Duck Sauce

Enkel og Remixes EP:

  • 2009: anyway / Du er Nasty
  • 2009: Greatest Hits
    • Anyway
    • Motion
    • Du er Nasty
    • Grand Steppin
  • 2010: Barbra Streisand
  • 2011: Chromeo feat. Elly Jackson - Hot Mess
  • 2011: Store Stygge Ulv
  • 2013: Det er dig
  • 2013: Radio Stereo
  • 2014: NRG
Forrige artikel Aneirin
Næste artikel Andrea Gaudenzi