Afrikansk helmeted skildpadde

Afrikansk skjold skildpadde er en art af skildpadde Pelomedusidae familie, det eneste medlem af slægten Pelomedusa. Det er fordelt gennem det sydlige Afrika. Det kan blive begravet i mudderet, hvis regnen er knappe. Den lever af insekter, bløddyr, krebsdyr, orme, små pattedyr, fisk, etc.

Beskrivelse

Skallen af ​​P. subrufa måler ca 20 cm, den maksimale log er 32,5 cm.

Ingen mobil hængsel, i modsætning Pelusios castaneus kan være helt ensartet, blændfri, okker. Men nogle mennesker har meget mørke og ensartede farver.

Skallen er oval brun til olivengrøn.

Den kønsdimorfisme er kun synlig ved at observere halen hos mænd, lang og bred ved basis, med et sort hul nær slutningen af ​​halen. I den kvindelige den er kortere og tyndere med en kloak i nærheden af ​​deres base.

Udbredelse og levesteder

Denne art findes i Afrika syd for Sahara, herunder Madagaskar, Yemen og Saudi-Arabien.

De lever hovedsagelig i små søer og damme fyldt fra tid til anden, men hurtigt tør, givet de høje temperaturer. I sin levested under sommerdage meget varme, er den gennemsnitlige temperatur er 30 ° C.

Originale publikationer

  • Bonnaterre, 1789: encyklopædiske og metodisk tre naturriger, erpétologie Tabel. Panckoucke, Paris, s. 1-71.
  • Wagler 1830: Amphibian Natürliches System der, der mit und Vogel Saugethiere vorangehender Klassifikation. Ein Beitrag zur vergleichenden Zoology. München.
Forrige artikel A Serbian Film
Næste artikel Andrei Tarkovsky