Afsætte

Afsætte er dannet omkring 2006. hollandske alternativ rock band Deres musik indeholder også stærke pop-punk powerpop og farvestoffer, der producerer en lyd meget lig Paramore og New Found Glory.

Bane

Efter udgivelsen af ​​deres første EP, i samme år grundlagde, de kunne give koncerter i lande som Belgien, England, Frankrig, Tyskland og Wales. De delte også scenen med Fall Out Boy og New Found Glory.

I 2008 fik de en kontrakt med Sony Music og rejser til Florida for at optage med hjælp af James Paul Wisner, som også har arbejdet med Paramore og New Found Glory.

I 2010 overlader det til markedet sit første album navn Lightspeed, kendt for den enkelte i dine arme, tema, som blev valgt som en af ​​de lydspor af videospil Pro Evolution Soccer 2011. Efter udgivelsen af ​​pladen, de satte sig for at lancere løs singler og "Ned", "Stay" eller "Thousand Miles", og de spillet live, hollandsk Radio-programmet "3FM". I oktober 2011 Robin Faas forlader gruppen på grundlag af konstant uro om grupperejser til udkanten. Senere bekendtgjorde de, at hans indlæg vil blive besat af Jordy Datema og frigivelsen af ​​det nye album "Oplys" i 2012.

Øjeblikket de er kendt som en af ​​de mest lovende bands i Holland.

Medlem

  • Robin van Loenen - Voice og guitar
  • Tom Vorstius Kruijff - Lav og kor
  • Hubrecht Eversdijk - Guitar og kor
  • Laurens Troost - Tastaturer og kor
  • Jordy Datema - Batteri

Diskografi

  • Et dusin Dreams - 2006
  • Lightspeed - 2010
  • Belyse - 2012

Singler

  • I dine arme - 2009
  • Stjerner - 2009
  • Wake Me - 2009
  • Edderkopper - 2010
  • Ned - 2010
  • Ophold - 2011
  • Tusind miles - 2011
  • Night Skies - 2012
  • Alle de mennesker - 2012
  • Vent Forever - 2012
Forrige artikel Avenida Chapultepec
Næste artikel Alfredo de Prusia