Alca Torda

Den alk er en art af fugl Charadriiformes den alkefugle familien. Det er den eneste art i sin slægt. Normalt ikke så stor som den Fælles Murre, men det er almindeligt i havfugle kolonier i det nordvestlige Europa, ofte mindre iøjnefaldende på grund af deres præference for åbninger i stedet for åbne hylder.

Beskrivelse

Den alk er 38-43 cm lang, med et vingefang på 60-69 cm. Det har hvide underparts og hoved, hals, ryg og sorte ben i løbet af ynglesæsonen. En tynd hvid linje strækker sig fra øjnene til slutningen af ​​toppen. I ikke-ynglesæsonen, svælget og bagsiden af ​​øjnene bliver hvide, og den hvide linie på forsiden bliver mindre vigtigt. Næbbet er sort, og så er tyk stump. Halen er spids ..

Om sommeren er det en tendens til at gå til de beskyttede bugter og flodmundinger, snarere end den Fælles Murre. Det udmærker sig ved dens struktur, og dens hale oprejst og pegede det bortset fra den firkantede snit og den Fælles Murre; formen af ​​hovedet og næbbet er de bedste spor at identificere nøje.

Distribution

Avl øer og stenede kyster. I Europa sit sortiment strækker sig fra Island til det nordvestlige Frankrig, og selv kommer til det nordlige Spanien, hvor deres tilstedeværelse er sjældne. Avl klipper med hulrum eller sten. Udvidet vinter, nogle gange nærmer sig kysten. Meget sjælden inde i landet, selv efter kraftig vind.

I den amerikanske østkyst, det når så langt sydpå som Maine.

Mellem 60 og 70% af verdens befolkning alk reder i Island.

Habitat

Deres avl habitat er øer, klippefyldte kyster og klipper på den nordlige Atlanterhavskyst, i det østlige Nordamerika til det sydlige Maine, og i Vesteuropa fra det nordvestlige Rusland til det nordlige Frankrig. Nordamerikanske fugle trækker offshore og syd fra Grand Banks for Newfoundland til New England. Eurasiske fugle også vinter på havet, med nogle bevæger sig meget langt, at det vestlige Middelhav.

Behavior

Fødevarer og nesting

Disse fugle fouragerer ved at svømme under vandet. Fælles alke kan opholde sig under vand i omkring et minut før de går til overfladen. De fanger deres bytte og spise under vandet. De lever primært på fisk som tobis, sild og lodde, også nogle krebsdyr og marine orme. De yngler i store kolonier og lægger deres æg på klippen eller jord. Processionen omfatter rørende toppe og begge køn følger hinanden i kunstfærdige tal flyvninger. Alle vil finde mad, og derefter vende tilbage til reden for at overtage pleje af æg eller kyllinger. At fodre deres unge, kan de tage op til 20 fisk til reden på et tidspunkt. De kan også flyve mere end 100 km til havet for at fodre, under inkubationen af ​​æg, men når det kommer til levering af unge, foder tættere på redebygning. Parret vil være sammen for resten af ​​deres liv.

Forrige artikel AIDOS
Næste artikel Adrian Boccia