Alfonso Estela

Alfonso Estela var en teaterinstruktør, skuespiller og hjerteknuser også spansk biograf karriere i Argentina.

Løb

Alfonso Estela var en reel hjerteknuser af spansk biograf var hovedsageligt kendetegnet ved sin gode figur og fremragende diktion til at fortolke galante papirer generelt. I sit hjemland arbejdede han med den berømte Torrecilla, og var en af ​​de vigtigste initiativtagere til Barcelona Afdeling Teater, som havde premiere værker som Øen Geder Ugo Betti, film instrueret af Antonio de Cabo og Rafael Richart. I denne populære teater blev han opfordret til at køre Kriminalitet Goat Island, faktum, som han blev fængslet en dag tilbyde det offentligt, fordi det blev forbudt af censuren. Han arbejdede også for virksomheden magasin Madrid Martin Theatre.

I Argentina, hvor han ankom i slutningen af ​​50'erne frem til 1963 han filmede tre film med nationale tal som Narciso Ibáñez Menta, Luis Sandrini, Elsa Daniel, Floren delbene, José de Angelis, Maria Luisa Robledo, Ana Maria Campoy, blandt andre.

Da han hensyn til den sentimentale felt var gift fra 1944 til 1946 med den spanske skuespillerinde Maria Asquerino. Da hun lærte at tælle, Estela var en meget jaloux person dødstruslerne, og forhindrede ham i at underskrive kontrakter, der skulle kysse sin mandlige modstander, hvilket er grunden til han forlod huset, hvor de boede.

Filmografi

  • 1943: The Secret af den døde kvinde.
  • 1946: Den migreret.
  • 1947: The Great Barrier.
  • 1947: Når englene sove.
  • 1948: Uventet Konflikt.
  • 1949: Pigen Luzmela.
  • 1949: Don Juan de Serrallonga.
  • 1950: Criminal Brigade.
  • 1951: Under himlen Asturien.
  • 1951: Den sigøjner jomfru.
  • 1951: Parsifal.
  • 1951: Anfortas.
  • 1952: Marked forbudt.
  • 1953: Vertigo.
  • 1953: Manuel.
  • 1953: Life skygger.
  • 1953: Enestående.
  • 1954: Elena.
  • 1955: Den Fugitive Antwerpen.
  • 1955: smugleri.
  • 1955: Flygter selv.
  • 1958: Brava Island.
  • 1960: Mesterværker af terror.
  • 1963: ægteskabelige fornøjelser.
  • 1965: Min sang er for dig.
  • 1966: Død trup.
  • 1967: Boutique eller Piranhas.
  • 1973: Den Grønne begynder i Pyrenæerne.
  • 1976: Fulanita og Menganos.
  • 1977: Clubbing.
  • 1977: en sort kat jagt.

Tv

  • 1965: Front Row.
  • 1968: Balabasadas.
  • 1973: Study Group 1
  • 1977: Curro Jiménez.

Teater

  • Øen geder.
  • Kriminalitet på øen Geder
  • Kontoret og dens konsekvenser, sammen med Amparo Soto, Pilar Bardem, Jesus Puente, Theophilus Street og Antonio Soto.
Forrige artikel Amne Machin
Næste artikel Alveolitis