Alfred Lucchetti

Alfred Lucchetti Farré, var en skuespiller i Catalonien, Spanien, af italiensk oprindelse. Han var formand for Foreningen af ​​skuespillere og instruktører i Catalonien.

Afspiller rettet

  • 1981 Tjener Two Masters
  • 1980 Liar
  • 2009 d'Ocell Lugt

Spiller han har spillet

  • 2000 Havet Filla
  • 2001 bøddel
  • Kort d'ombres
  • Rigol Fleca digueu
  • Don Tiago i el seu vol
  • En nit amb Oscar Wilde

Filmografi

  • 1996 Dit navn forgifter mine drømme
  • 1995 Tre dages frihed
  • 1992 Gold Rush
  • 1988 Luften for en forbrydelse
  • 1988 Stedfortrædende
  • 1987 Fru
  • 1985 Kvien
  • 1983 Overfald på centralbank
  • 1983 sorte penge
  • 1983 Peak
  • 1983 Sene aftener med Teresa
  • 1983 sejr!
  • 1982 Rise af fuglene
  • 1982 La Plaça del Diamant
  • 1982 Chronicle of daggry. Valentina
  • 1981 Adventures of Zip og Zap
  • 1980 Skilsmisse kommer
  • 1979 pige trusser guld
  • 1978 Companys, proces til Catalonien
  • 1978 Stedfortrædende
  • 1978 Sandheden om sagen Savolta
  • 1978 A Man Called Autumn Flower
  • 1977 kønsskifte
  • 1977 Fyrre år uden sex
  • 1977 Den mørke historie af præmien Montse
  • 1977 omstrejfende hunde
  • 1976 La Ciutat Cremada
  • 1976 frodige andalusiske
  • 1976 lang ferie 36
  • 1976 Parole
  • Spansk Fury 1975
  • 1973 kriminel Abort

Awards

  • 1994 Honorary Film Award af Generalitat i Catalonien
  • 2001 Max Award for bedste mandlige hovedrolle for The Executioner
Forrige artikel Ali Larter