Anders Nyström

Anders Nyström er en svensk guitarist kendt for sit arbejde med doom metal band Katatonia alias Blackheim eller Blakkheim i tidlige arbejde af denne svenske band.

Nyström grundlagt med Jonas Renkse Katatonia i 1991 som et bånd af død / doom metal, men deres lyd har udviklet sig til den gotiske rock og alternativ metal. I dette bånd, Nyström fungerer som lead guitarist og er også ansvarlig for programmering, sammensætning, vokal, arrangementer og produktion af skiverne af bandet sammen med Renske.

Udover sit arbejde med Katatonia har Nyström også arbejdet på Bewitched mellem 1995 og 1997, og sammen med Renske Bloodbath. Desuden er han dannede sit eget projekt af black metal Diabolical Masquerade, som var aktiv fra 1993 til 2004.

Diskografi

Katatonia

  • Jhva Elohim Meth Demo 1992
  • Jhva Elohim Meth ... Den Revival MCD 1993
  • Dance of December Souls CD 1993
  • For Begravelser at Come MCD 1994
  • Én CD Compilation Vol WAR 1995
  • Brave Murder Day 1996 CD
  • Scarlet Heavens MLP 1996
  • Lyder af Decay MCD 1997
  • Så dig Drown MCD 1998
  • Afskrækket Ones CD 1998
  • Aftens beslutning 1999 cd
  • Sidste Fair Deal Gone Down CD 2001
  • Tåregas MCD 2001
  • Aftens Musik MCD 2001
  • Viva Tomhed CD 2003
  • Brave Yester dage CD 2004
  • The Black Sessions CD / DVD 2005
  • Min Twin MCD 2006
  • The Great Cold Distance CD 2006
  • Overvejelser MCD 2006
  • Night er The New Day CD 2009

Djævelsk Masquerade

  • Ravendusk i My Heart CD 1996
  • The Phantom Lodge CD 1997
  • Natarbejde CD 1999
  • Dødens Design CD 2001

Bewitched

  • Djævelske Desecration CD 1996
  • Encyclopedia of Evil MCD 1996
  • 1997 CD Pentagram Prayer

Blodbad

  • Avl Død EP 2000
  • Resurrection Gennem Carnage CD 2002
  • Nightmares Made Flesh CD 2004
  • Renhed Unblessing EP 2008
  • Den Wacken Carnage CD / DVD 2008
  • Den fathomless Mastery CD 2008
Forrige artikel Adrian Garcia
Næste artikel Abrucena