Andy Garcia

Andrés Arturo García Menéndez, bedre kendt som Andy García, er en cubansk skuespiller-amerikansk engelsktalende verden.

Barndom og ungdom

I 1961 flyttede familien til Miami, Florida, hvor de arbejdede på, hvad de kunne for at overleve. Efter flere år, familien formået at etablere en meget vigtig virksomhed i parfumeindustrien på det tidspunkt. Garcia deltog gymnasium på Institut for Miami Beach, hvor han også studerede skuespilleren Mickey Rourke. Garcia spillede i basketball holdet Miami Beach High School. Under sit senior år i high school, blev jeg alvorligt syg, som på en måde fik ham til at tænke over biografen som en karriere.

Professionelle liv

Andy begyndte handler på Florida International University og snart efter tilbage til Hollywood. Han begyndte sin karriere med virkelig korte og ubetydelige roller, og da han ikke virkede i filmindustrien skrev i en hytte. Det tog alternativet som medlem af et band i den første episode af den berømte amerikanske serie Hill Street Blues. I 1986 havde hun en rolle i filmen Otte millioner måder at dø, der tiltrak sig opmærksomhed fra instruktøren Brian De Palma gav ham mulighed for at deltage i The Untouchables, filmen var startskuddet til løbet Andy Garcia . I 1989 begyndte Francis Ford Coppola søger skuespillere for The Godfather III. Karakter af Vincent Corleone Corleone, søn af Sonny Corleone, var en saftig rolle, som mange aktører eftertragtede, som i sidste ende faldt til Garcia. Denne præstation indbragte ham en nominering til den cubanske-amerikanske Oscar for bedste mandlige birolle, som Garcia blev en verdensberømt stjerne.

I de følgende år, Andy Garcia gjorde alle former for papirer, som hver især har forladt den karakteristiske mærke hans talent. Han optrådte også i mange tv-film, men har vist sig at vælge deres roller mere for sin karriere end penge, tjener respekt for instruktører, producenter, kolleger og sympati for sit publikum.

Andy Garcia har altid været stolt af sin cubanske arv. Det er vist i sin første film som skuespiller og instruktør med titlen The Lost City og ved siden af ​​ham i hovedrollen Dustin Hoffman og Bill Murray.

Skuespilleren har altid været meget hemmelighedsfuld omkring sit privatliv. I 1982 giftede han Maria Victoria Lorido med hvem han fik fire børn.

I 2008 premiere The Air I Breathe, sammen med Sarah Michelle Gellar, Brendan Fraser og Kevin Bacon.

I 2009 samarbejdede han på to sange fra det nye album, som Lucrecia Pérez Sáez, med titlen "Album Cuba".

Filmografi

Som skuespiller

  • 1979: Guaguasi
  • 1983: A Night in Heaven
  • 1983: Blå himle igen
  • 1985: Opkald til en journalist
  • 1986: Otte millioner måder at dø
  • 1987: The Untouchables
  • 1988: 1969
  • 1988: Clinton og Nadine
  • 1988: Stand og levere
  • 1989: Black Rain
  • 1990: Indre Anliggender
  • 1990: Under et andet flag
  • 1990: The Godfather Part III
  • 1991: Dead Again
  • 1992: Hero ved et uheld
  • 1992: Jennifer 8
  • 1994: Når en mand elsker en kvinde
  • 1995: Forslag til aktiviteter i Denver Når du er død
  • 1995: Steal Big, Steal Lille
  • 1996: Night Falls på Manhattan
  • 1996: Døden i Granada
  • 1997 Hoodlum
  • 1997: Desperate Foranstaltninger
  • 1999: Stand og levere
  • 1999 afgørende stemme
  • 1999: Lige billet
  • 2001: Oceans Eleven
  • 2001: Manden fra Elyssian Fields
  • 2001: Unsaid
  • 2002: For Love eller Land:
  • 2003: Tillid
  • 2004: twist
  • 2004: Oceans Twelve
  • 2005: Den forsvundne by
  • 2006: Modigliani
  • 2007: Fire Lives
  • 2007: Oceans Thirteen
  • 2007: Smokin 'Aces
  • 2008: Beverly Hills Chihuahua
  • 2008: The Line
  • 2009: The Last Full Measure
  • 2009: The Pink Panther 2
  • 2009: New York, Jeg elsker dig
  • 2009: City Island
  • 2010: Over hele linjen
  • 2011: 5 Days of War
  • 2012: Større Glory
  • 2012: A Dark Truth
  • 2013: At Middleton
  • 2014: lad os være Cops
  • 2014: Dræb Messenger

Som direktør

  • 2005: Den forsvundne by

Awards

Oscar

Golden Globes

Forrige artikel Antonio Santos
Næste artikel Arucas