Antrostomus carolinensis

Det natravnen skridt er en slags natlig vandrende, den Caprimulgidae, gengivet i det sydøstlige Canada og det østlige USA og vintre fra den sydlige spids af USA, Mellemamerika, Caribien, Colombia og Venezuela.

Habitat

I Nordamerika er det set nær marsken, klippefyldte plateauer og fyrreskove. Efter at migrere til vinteren, der bor i klar inden den sekundære skov, savanne høje hække og buske afgrøder og skovbryn.

Beskrivelse

Er mellem 28 og 33 cm lang og 62 cm vingefang og vejer 110 g. Bagsiden er brun, mørkere hos mænd end hos kvinder, med tykke sorte og sorte lister vermiculit på toppen, nakke og ryg. Og at have sorte pletter på scapulars og fløj pande og rufous og sorte bjælker tandhjulene, mere rufous i den mandlige end kvindelige. Halen har sorte pletter. Ansigtet og den nedre region er okker, plettet med sort i ansigtet og hals, spærret og vermiculit i brystet og maven. Bryst udtværet gullig buff og hvide stribe på bunden af ​​halsen. De tre yderste halefjer af den mandlige udviser brede og hvide spidser. Lovforslaget er kort, bred og sort og benene er sorte.

Fodring

Den lever af insekter, primært biller, møl og vingede myrer, der fælder i flyvning om natten, åbner næbbet.

Reproduktion

De behøver ikke bygge reder. De kvindelige lægger æg dækket i blade strøelse på jorden. Æggene er pink med pletter af brun og lilla; så de inkuberes ved den samme kvinde.

Singing

Om natten er det lavet en række opkald, som lyder som chuckw, med en levende midterste notat mellem to kortere notater, uden megen ændring i tonen. Det er langsom og lav frekvens.

Forrige artikel Ambialet
Næste artikel Alinne Rosa