Arabian Wolf

Den arabiske ulv er en underart af ulven i Mellemøsten ejer lille og lys grå farve. Forskellige befolkede områder langs den arabiske halvø, men nu bor kun i små områder i det sydlige Israel, sydlige og vestlige Irak, Oman, Yemen, Jordan, Saudi-Arabien og sandsynligvis nogle dele af den sydlige halvø Sinai i Egypten.

Den lever hovedsageligt på små hovdyr, gnavere og Cape hare og endda ådsler, også fodring på små husdyr såsom får og geder, som betød at blive angrebet af ranchers i området eller brug af gift, der truer deres eksistens.

Efter forbuddet mod jagt i Oman befolkning har genvundet og udvidet. I Israel en samlet befolkning på omkring 150 individer er estimeret.

Funktioner og tilpasning

Den arabiske ulv er en lille ulv, ørken-tilpassede måling ca 66 cm høj ved skulderen og vejer i gennemsnit 18 kg. Sammenlignet med andre arter, hans ører er forholdsmæssigt store i forhold til kroppens størrelse; nødvendigt at sprede kropsvarme tilpasning. Arabiske ulve normalt ikke bor i store flokke og jagt i par eller grupper af tre til fire dyr. Men der er billeder af grupper af tolv medlemmer. Denne underart er usædvanligt i, at der ikke hyler.

Arabiske ulve har en kort, fin pels om sommeren, selvom håret tilbage forbliver længe, ​​selv om sommeren. Det menes, at dette er indrettet til solstråling. Vinteren hår er langt, men ikke så meget som i de nordlige underarter. Den arabiske ulv har ikke svedkirtler; ligesom andre hunde, der kontrollerer kropstemperaturen ved gispende forårsager hurtig fordampning fra lungerne.

I modsætning til andre grå ulve de to midterste tæer af en arabisk ulv fusionere, en funktion, der oprindeligt var tænkt kun den afrikanske vilde hund.

Den adskiller sig fra ulven i Indien for hendes blege hud, hendes mindre og mindre i forhold hoved.

Forrige artikel Acanthosis nigricans
Næste artikel Agostinho da Silva