Asiatisk Wildcat

Den asiatiske vildkat eller kat eller udsmykkede indiske ørken kat er en underart af den eurasiske vildkat, der ligger mellem Indien og Iran. Det er en kødædende pattedyr af familien Felidae. Det svarer til en kat huskat look.

Beskrivelse

Samlede sine pels er gullig grå, undertiden brunlig. Hans mave er lys grå eller hvid farve med sorte pletter spredt. Dens lange hale er mere eller mindre banded, og slutter i en sort spids. Individuel variation med hensyn til pels er meget bred, som blev fundet zoolog BA Kuznetsov buntmagerarbejder i Kirgisistan.

I Indien, den udsmykkede katten er mindre og ikke overstiger 4 kg, dens pels er generelt bleg gullig grå, som regel uden pletter, og halen og bugen er hvide og mindre sorte pletter eller uden dem. I 1867, Mr. Short bemærkes, at i det sydlige Indien ikke lykkedes differentiere mange huskatte udsmykkede katte godt. Den kraniel indeks udsmykkede indiske kat er klart overlegen i forhold til de andre i slægten Felis, som mange har været forbundet med mulige denne kat domesticering af gamle civilisationer i området, Induskulturen eller Mesopotamien.

Udbredelse og levesteder

Dens naturlige habitat er de tørre områder i det centrale og vestlige Asien centrale bælte. Det er normalt findes i tørre områder i Mellemøsten, Iran, Afghanistan, i den sydlige region i Turkestan, Pakistan og Indien. I Kaukasus, er han bor i stepperne i Aserbajdsjan, i dalen af ​​Araks i Nakhichevan og Armenien. Øst for Det Kaspiske Hav, deres fordeling er mere diffus. Det er placeret til venstre for Volga, Turkmenistan, Tadsjikistan, i stepperne i Murgab, i regionerne Lake Issyk-Kul og i dalen af ​​Syr Darya floden. Han bor i Kirgisistan, i Centralasien, nær Balkhasjsøen, men den østlige grænse for distributionen er ikke veldefineret. I Iran lever de overalt, undtagen i det skovklædte område af det Alborz bjergkæden og de kystnære almindelig af Det Kaspiske Hav.

RT Tabert og kolleger i 1967 reseñaron i Indus-dalen i Pakistan, udsmykkede kat bor i puljen, hvor det feeds primært egyptiske ørkenrotter; ville det ikke være sjældne i Thar ørkenen. I Indien bor hun i den nordvestlige ørkener og tørre områder i Madhya Pradesh. Det fremgår også i Sind, i Rajasthan og Jaipur sydøstlige region.

I 1912 den engelske T. Wroughton udsmykkede fundet en kat i nærheden af ​​kroppen af ​​et får og sagde fordelingen af ​​denne kat er meget stor i ørkenen, hvor gerbil Burrows er. I Kasakhstan, Den udsmykkede kat bor i mere eller mindre tør, tyk skov og alluviale dale Haloxylon persicum. Nogle gange kan det ses i siv og græs tæt vandveje. I andre regioner vises den i flere ørken og oasis områder. I Centralasien kan ses mellem Halimodendron formationer og vilde roser. I depressionen af ​​søen Issyk-Kul, vises den i te plantager og krat af tamarisk.

Behavior

Den udsmykkede kat er dag og nat. Ligesom katten sand lever Burrows gravet ikke ham, men grævlinger eller pindsvin.

Fodring

Den lever af små pattedyr, såsom modermærker eller harer, og 15% af fugle. Den lever også på firben og insekter. I Turkestan spiser fasaner og andre fugle. Russisk zoolog YF Sapozhenkov i 1961, studerede økologi katten i udsmykkede East Karakum, og erklærede, at selv om deres kost er baseret på gnavere og andre små pattedyr, også spiser fugle, slanger og øgler.

Reproduktion

Den iver fra januar til februar og hunnen føder 2-5 unge i maj Kirgisistan og midten af ​​april i Karakum. Drægtighed varer omkring to måneder, og hæve deres unger blandt rødderne af nogle træer eller blandt klipper.

Forrige artikel Aaron Kwok
Næste artikel Adoptionisme