Avahi meridionalis

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
04-09-2017 Julia Bendz A

Den avahi Syd er en slags uldne lemur, anerkendes som sådan i 2006. Det har natlig og bor i par med deres afkom, i grupper på op til 5 personer, herunder unger efterfølgende år.

Distribution

Arten er begrænset til naturreservatet Andohahela og område i Sainte Luce, fragmenter af kyststrækning regnskov. mere detaljerede undersøgelser er at bestemme de nøjagtige begrænsninger i sit sortiment, især grænsen til sin søster arter Avahi peyrierasi). I den sydøstlige kystnære skove er sympatiske arter af lemurer brun mus lemur, større Cheirogaleus, fedt-tailed dværg lemur, og i skoven af ​​Sainte Luce collared brun lemur, og Hapalemur meridionalis Mandena i skoven.

Niveauet af nedbrydning af dens levested, snarere end de små pletter af skov, hvor det bor, er hvad de fleste påvirker deres tæthed og fødselsrater.

Beskrivelse

Dens dorsale pels er grå brun, rydde op grå i maven. Halen er rødbrun og mørkere mod spidsen. Deres gennemsnitlige kropsmasse er 1,2 kg for kvinder og 1,1 kg for hanner. Deres gennemsnitlige længde er 27 til 25 cm for kvinder og mænd, hhv.

Den lever hovedsageligt på modne blade og bud. Den æder også knopper og undertiden blomster.