Bill Gaither

William J. Gaither blev født i Alexandria, Indiana, USA, 33 kilometer fra Indianapolis. Hans forældre George og Lela Gaither, havde en gård uden for byen.

Early Years i Musik

Bill, engelsklærer, dimitterede i 1959 på en skole i indisk. Der mødte han sin kone Gloria Sickal, der i 1967 forlod sin karriere og dedikeret sig, sammen med sin mand, til musikindustrien. De dannede en trio i 1956 med sin søster Mary Ann og Danny Gaither. Trioen fik navnet Gaither Trio. År senere, Gloria Gaither bandet sluttede, erstatter Mary Ann.


Indflydelse i kristen musik

/ * Den "Onkel Bill", ikke søger berømmelse eller ære han søgte folk til at se din musik fra den bedste synsvinkel og ikke kun deres tempo tiltrække deres opmærksomhed, hvis ikke også det brev, fordi det er den vigtigste buequen , lytte og være opmærksom på ros ", fordi han lever" og kan se tilgivelse høre, hvad jeg siger.


Gaither Vocal Band

Bill Gaither også skabt den berømte kvartet The Gaither Vocal Band i 1981. Passing af mange kunstnere som Steve Green, Jim Murray, Guy Penrod, Marshall Hall, Mark Lowry, David Phelps, Michael Inglés og andre, dets dannelse i dag er en Quienteto dannet af David Phelps, Wes Hampton, Michael Inglés, Mark Lowry, og selvfølgelig, Bill Gaither.

Sange

Bill og Gloria har skabt mange sange, der ejer hovedparten af ​​Lady tekst og musik af Herren. Nogle af dem er: "Fordi han lever," "Han rørte mig", "The King Is Coming", "Det er fuldbragt", "Lad Freedom Ring") osv Gennem al denne tid, er 600 sange af dette ægteskab, og stadig i ringen.

Fonde

Oprettet Gaither Bill Gaither Music Group, forvaltning af ophavsret, Gaither Studios. Og han også grundlagde et velkendt indkøbscenter der i Indiana, kaldet Gaither Family Resources.

Hjemkomst

Bill Gaither skabt en række koncerter kaldet homecomings. Den første var "Praise Indsamling" i 1991. Ideen var at gøre live-koncerter, specielle gæster, og dele med offentligheden, samtidig blev registreret. Over tid, succesen var sådan, at de begyndte at blive optaget i forskellige amerikanske byer, såvel som rundt omkring i verden. I dag er alle weekender lave tre homecomings, der indgår i den årlige tour gruppe. En anden funktion af det samme, er de mange forskellige stilarter og kunstnere, der udgør Homecoming. Baptister, pinsebevægelsen, metodisterne, Evangelicals, katolikker og endda adventister deler scenen i koncerten, uden særlige priser, med venskab og taknemmelighed.

Awards

  • Kristen "Sangskriver af dette århundrede": American Society of komponister og udgivere, 2000.
  • Blandt de 75 bedste arbejdsgivere i Amerika: Entrepreneur Magazine, 1997
  • Gospel Music Hall of Fame ankeret, 1982.
  • Grammy Awards i 1973, 1975, 1991, 1999, 2009; Yderligere nomineringer i 1969 1974, 1984, 1987, 1993, 1997, 1998)
  • Dove Awards i 1970, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1986, 1987, 1988, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1999, 2000. Talrige andre applikationer .
  • Multi-platin albummet: 2. Platinum albums, 22 guld albums 21.
  • ASCAP Bedste Gospel Song of the Year: 1974, 1980
  • SPEBSQSA Honorary Life Medlem: 2006
  • Indiana Wesleyan University Society of World Changers inductee / modtager Doctor Honoris Causa: 2010

Værker

Bøger

  • Gaither, Bill og Ken Abraham. Det er mere end Musik: Life Lessons på Venner, Tro, og hvad betyder mest. Anderson, Indiana: Warner Books. 2003.
  • Gaither, Bill og Jerry Jerkins. Jeg savnede næsten solnedgangen. Thomas Nelson. 1992 ..
  • Gaither, Bill og Jerry Jerkins. Hjemkomst. Zondervan. 1997.
  • Gaither, Bill og Gloria Gaither. Gud gav Song. Zondervan. 2000.

Diskografi

Gaither Trio

  • Lykke 1960'erne, The Bill Gaither Trio: Bill & amp; Danny Gaither og Sherry Slattery
  • 1970'erne At Home In Indiana
  • 1970'erne Kongen Is Coming
  • Varm 1970'erne Sings
  • Allelujah 1970'erne: Ros fortsætter
  • 1970s The Tidlige arbejder
  • Levende 1972
  • Julen 1972 ... Hjemme i Indiana
  • 1972 Min Faith stadig holder
  • 1973 især for børn i alle aldre
  • 1973 Lad os bare prise Herren
  • 1974 Noget smukt ... En aften med regningen Gaither Trio
  • 1974 Fordi han lever
  • 1974 tak for Sunshine
  • 1975 I Am A Promise
  • 1975 Jesus, vi ønsker blot at Tak
  • Ros 1976
  • 1977 My Heart kan synge - De Inspirerende Songs of Stuart Hamblen
  • For Forever Moments 1977
  • 1978 Pilgrims Progress
  • 1978 The Very Best Of The Very Best
  • 1979 Overtalt Vi er
  • Han rørte mig 1979
  • 1980 The Very Best Of The Very Best ... For Kids
  • 1981 Pris Herren Hvem hersker i Beauty
  • 1982 Han startede hele verden Singing
  • 1983 Fuldt Alive
  • 1984 Ti Nye Songs for børn med børn ... om livet
  • Så han sagde Sing 1985
  • 1987 Velkommen Tilbage Forside
  • 1990 Hymn Classics
  • 1992 Best Of The Gaither ... Live!
  • 1993 Old Friends
  • 1994 Oh Happy Day 1 & Vol .; 2
  • 1994 Precious Memories
  • Vores Erindringer 1996
  • 2000 Bill Gaither Trio, Vol. 1
  • 2000 Bill Gaither Trio, Vol. 2
  • 2000 Bill Gaither Trio, Vol. 3
  • 2000 Bill Gaither Trio, Vol. 4
  • 2005 Bill Gaither

Gaither Vocal Band

Gaither Vocal Band

Se: Liste over Gaither Vocal Band Diskografi

Homecoming Series

Se: Gaither Homecoming

Forrige artikel Brachystele
Næste artikel Baeometra uniflora