Blå Blå

Blå Blå var en gruppe af pop og rock musik af Bolivia, dannet i byen Santa Cruz i begyndelsen af ​​1990'erne, indtil hans afgang den 16. maj 2011. Dens medlemmer var Fabio Zambrana Marchetti i hans stemme, Marcos Justiniano Lea Plaza på bas, Luis Fernando "Nandy" Justiniano Suarez på trommer og Martin Espada Flores, på guitar, Tysk Boris Anzoategui på trommer. De blev udgivet i 1998 med en sang kaldet Pumpen; i 1995 med en sang kaldet Mama jeg ikke ønsker at spise æg; mellem 1998 og 1999 tilbagevenden med andre succeser som sorte Tears, reedited sang også sang spansk Javier García, efter blandt andre Liar, The fuglesang lørdag mv I 2004 en sang sunget duet med mexicanske sangerinde Laura Leon titlen Mennesket er ligesom bjørnen.

Bomben var en af ​​de succeser "Azul Azul", der førte til berømmelse i hele verden. Selv om mange mennesker ikke kender oprindelsen af ​​gruppen, de tog den bolivianske smag pop "La Bomba" rent danse genre. Den berømmelse af gruppen har nået Europa og endda andre steder.

Den 16. maj 2011 bandet bekræftet sin "Tak for alt" turné, som han bød farvel til scenen efter 20-årige karriere.

Medlem

  • Fabio Zambrana Marchetti
  • Marcos Justiniano Lea Plaza
  • Luis Fernando Suarez Justiniano
  • Paul Martin Espada Flowers
  • Boris Anzoategui

Diskografi

  • 1995: "Snittet banan"
  • 1998: "Skrubtudsen"
  • 2003: "Apretaito"
  • 2006: "bolivianske Music"
  • 2008: "Giv mig chokolade og jeg giver dig slik"
  • 2009: "Hooked Latinoer"
Forrige artikel Buenos Aires
Næste artikel Ben Lyon