Bob James

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
03-10-2017 Niels Steen B

Bob James er en keyboardspiller, arrangør og producer af amerikansk jazz og jazz fusion.

Biografi

I løbet af halvfjerdserne, Bob James spillede en stor rolle i at dreje den populære jazz fusion musik. Angela, den instrumentale styr på sitcom Taxi er muligvis den mest kendte værk Bob James. De er også kendt smelter deres værker Westchester dame og Nautilus.

James er anerkendt som en af ​​de forfædre smooth jazz. Hans musik har haft en stor indflydelse på historien om hip hop musik, og er ofte blevet samplet. To sange af James Nautilus og tage mig til Fastelavn er blandt de sange i hip hop historien mest stikprøven.

Diskografi

Solist

  • 1974: En
  • 1975: To
  • 1976: Tre
  • 1977: BJ4
  • 1977: Heads
  • 1978: Touchdown
  • 1979: Lucky Seven
  • 1980 H
  • 1981: Hele vejen rundt om byen
  • 1981: Sign of the Times
  • 1982: Hænder ned
  • 1983: Foxie
  • 1983: Taxi - Ånden
  • 1984: 12
  • 1986: Obsession
  • 1988: Elfenbenskysten
  • 1990: Grand Piano Canyon
  • 1994: Restlees
  • 1995: The Swan
  • 1997: Playin 'hooky
  • 1999: Joy Ride
  • 2001: Anthology
  • 2001: Dancing på vandet
  • 2001: Restaurering
  • 2002: Morgen, middag & amp; nat
  • 2003: Bob James i Hi Fi
  • 2005: Angels of Shanghai
  • 2006: Urban Flamingo
  • 2005: Det væsentlige kollektion 24 glatte jazz klassikere
  • 2009: Den allerbedste af Bob James

Trio

  • 1963: Fed forestillinger
  • 1965: Eksplosioner
  • 1996: Lige op
  • 2004: Tag det fra toppen

Samarbejde

  • 1979: En på én
  • 1982: To af en slags
  • 1986: Dobbeltsyn
  • 1992: Cool
  • 1995: kød og blod
  • 1996: Nye fra ved hoften
  • 2008: Jul Eyes
  • 2009: Botero
  • 2011: Altair & amp; Vega

Fourplay

  • 1991: Fourplay
  • 1993 Mellem Sheets
  • 1995: Elixir
  • 1997: De bedste af Fourplay
  • 1998: 4
  • 1999: Snowbound
  • 2000: Ja, venligst
  • 2002: Hjertelig
  • 2004: Journey
  • 2006: X
  • 2008: Energi
  • 2010: Lad os Touch The Sky

Klassisk musik

  • 1984: Rameau
  • 1988: The Scarlattis dialoger
  • 1989: Johann Sebastian Bach: Concertos for 2 & amp; 3 tastaturer

Filmografi

  • 2005: Live at Montreux
  • 2005: Bob James: An Evening of Fourplay (bind 1 & 2.
  • 2006: Bob James bor
Forrige artikel Berchtesgaden Alperne
Næste artikel Bærbar computer