Brun krikand

Brun eller krikand krikand New Zealand er en fugleart endemisk anseriforme andefugle familie i New Zealand. Tidligere betragtede han conspecifikt med Maori krikand og krikand Campbell, alle i Auckland Teal, men blev adskilt i de tre aktuelt anerkendte arter.

Brun krikand har nok natlige vaner til at være en and overflade. Dette synes at være en evolutionær reaktion på det faktum, at de fleste rovdyr i New Zealand, før ankomsten af ​​mennesker og kødædende pattedyr, de bragte med sig, var dag som Haast ørn eller kjover fugle.

Den lever på vandoverfladen og dyppe medium krop, og deres pårørende. Deres kost består primært af hvirvelløse vanddyr såsom insekter, krebsdyr og bløddyr. heltal til nogle store og små arter som Liliana Macomona australis og Paphies og andel i hans Craw indtagelse. Den lever også store hjertemuslinger som Austrovenus stutchburyi som igen kan åbne med næbbet.

Denne art er truede og findes hovedsagelig i små øer omkring de vigtigste øer i New Zealand, men også de frie reserver af rovdyr af de vigtigste øer som Tawharanui park halvø. I fortiden det spredt over hele New Zealand, men forsvandt fra de fleste af de vigtigste øer på grund af indførelsen af ​​rovdyr såsom katte, hunde og rotter, som let fælde de uforsigtige og dårlige flyvende fugl. Det anses for truede arter af IUCN.

Forrige artikel Bill of Rights
Næste artikel Bernat Picornell