Calatrava Brothers

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
23-02-2018 Tom Camus C

Manuel García Lozano og Francisco Garcia Lozano, kunstnerisk kendt som Calatrava Brothers, er to komikere, sangere parodistas og spansk.

Starter

Født i Extremadura, sin første optræden var i 1952 i Badajoz, i Extremadura Radio SER, et nationalt syndikeret program hostet af Bobby Deglané. Flyttet til kvarteret La Torrassa af Hospitalet de Llobregat, begyndte de at gøre forestillinger i Pimpernel klubben fra 1955 til 1980. Navnet kommer fra Calatrava Brothers sidste navnet på hans far. Barcelona deltog i et radioprogram kaldet Barcelona regionen vi besøger.

De begyndte at være en alvorlig musikalsk duo, men på grund af hæshed Paco under en præstation, hvilket fik latter fra publikum, og et skift i deres karriere. Paco Calatrava, kendt som "grim" er især husket for sine opførelser af sangerinden Mick Jagger, at på grund af hans fysiske lighed er kommet til at passere for den ægte vare. I modsætning hertil Manolo Calatrava, som normalt har rollen som alvorlige sanger i hans præstationer, blev han først kendt som "smuk", og efterfølgende som "mindre grim".

Shows

  • 1971 Vis den Calatrava Brothers. Repræsenteret i den spanske teater i Barcelona.
  • Shot 82. 1982. Udgivet på Victoria Theatre i Barcelona.
  • 1995. skabelse. Repræsenteret i teatret Arnau Barcelona.

Filmografi

De har medvirket i følgende film:

  • Horror Story 1972. Manuel Esteba.
  • 1973. Kalatrava mod Empire of Karate.
  • 1974. Den sidste proces i Paris. José A. Canalejas.
  • 1975. Børn af Scaramouche. Instruktør: George Martin.
  • 1977. Makarras forbindelse. Instruktør: Hermanos Calatrava.
  • 1976. I ... moral. Instruktør: Jose A. Canalejas.
  • 1983. E.T.E. og Oto. Instruktør: Manuel Esteba.
  • 2008. Jeg er et skvat!.

Diskografi

  • 1968. "Llorona", "Partiet er ikke for grim" "I morgen tidlig," "I går havde jeg en drøm"
  • 1968 Honning, min vogn aksler, Bravo, Black Angels
  • 1968. Hallelujah, Baby Triana, kom en bølge, The skytsengel.
  • 1969. Eller måske har du bare give væk en rose, Vi er et par, Mama, No.
  • 1970. Calatrava Brothers synger på spansk. Jeg fortalte ham: Hvordan gør din kæreste, Campanera, Ay, at Lia Lue, Branden pige, datter af John Simon, The Lamplighter, La Tarara, rent korn, levende Spanien, Mahoma'0 'Domingueros?
  • 1976 Sunny. I regnes: Sunny, Mohammed, The Lamplighter, Tilbage, Tilbage, Hvede ren, datter af Juan Simon ryddet væk, telefonen gråd, Bella sjælløs Pigen i brand
  • 1977 Bedste af de Calatrava Brothers. I regnes: Tilbage, tilbage, Sunny, Y leve Spanien, Bella sjælløs telefon gråd, datter af John Simon, pigen af ​​ild, Gigi l'Amoroso
  • 1978. børnesange for voksne, Bingo
  • Phonográficos 1978. Tales. I regnes: Story Nochi, Rødhætte, Snehvide, Askepot
  • 1993. Merengue Island og Isla Cule
  • 2001. Åh, fuck! Jeg spiste en gal ko og andre hits. Jeg fortalte: Åh, fuck! Jeg spiste en gal ko 120-150-200 km / time, Nej, kom en bølge, jeg er her Nej, Di far, Halleluja, Parole, prøveløsladelse, Her, svinepest
  • Hallelujah No.2, citron Citron, Party, Dove
  • De berreaciones af Pascoan, Ye I frisør, en klovn i paradis, lyst til livet.
  • Æslet Yon Tonin
  • Llorona Partiet er ikke for grim, I morgen, i morgen, i går havde jeg en drøm
  • Ay som PUE Lia, hvad betyder din kæreste ...?
  • Bella åndsforladt skriger Telefon
  • Skjalden, Calla
  • Flugt, Tell
  • Once Upon a Time ... Mand
  • 120 ... 150 ... 200 km / time, garrotín
  • Drenge, drenge, drenge
Forrige artikel Ciara
Næste artikel Church of Santo Domingo