Camilo Salinas

Camilo Salinas er en chilensk musiker - italiensk, som er født i Rom i 1976. chilenske-folkemusik arv af sin far, Horacio Salinas, som var instruktør og komponist af en af ​​de mest indflydelsesrige grupper af chilenske musik og den nye chilenske Song Inti-Illimani og italiensk, erhvervet af jus soli ved fødslen. Pianist og harmonikaspiller af Inti-Illimani Histórico fra 2004 til dato, den har også andre musikalske projekter som Twelve Monkeys og bipolar.

Biografi

En kort tørn i Pettinellis gruppen versus psykedeliske tastaturer lyder Camilo Salinas konsolideret som et af tallene for alternativ popmusik i 2000'erne.

klassisk pianist blev oprindeligt uddannet indtil han var 23, så popmusik endelig lokalisere Salinas mod Hammond organer og Rhodes klaverer til en næste og sidste etape musical. Tallene for de pop musiklærere som Ennio Morricone, Les Baxter og Arthur Lyman, og italiensk Nino Rota var allerede til stede i hans musikalske perspektiv.

Salinas øget sin tilstedeværelse i successive bånd og udført for patterne og Mauricio Redolés. Mens han deltager i indspilningen af ​​Who Killed Gaete? hun mødte Alvaro Henriquez, som senere sluttede sig til tre i sine sidste leveår. Med denne kvartet indspillede Salinas Håndbremse og snart udfoldede som avancerede elektriske keyboards og harmonika som wildcard at integrere Angel Parra Trio, kvartetten Gonzalez og assistenter og sig selv Inti-Illimani. Når opløst Tre, Salinas fortsatte som fortrolige Alvaro Henríquez at tilpasse sig den nye Pettinellis. Bandet havde en karakteristisk lyd med sine gamle forstærkede klaverer. Projektfasen leder begyndte med Twelve Monkeys, orkester samlet under hans kommando nogle af de mest prestigefyldte folkemusikere af mediet.

Diskografi

Med Angel Parra Trio

  • Tequila - 1998
  • Ingen hits eller bord - 2000
  • Happy Hour - 2002

Med tre

  • Blodet i kroppen - 1999
  • Håndbremse - 2000

Med Pettinellis

  • Pettinellis - 2002
  • Pettinellis. Special Edition - 2004
  • Den Yein Fonda II - 2001
  • Efter at have boet et århundrede. Hyldest til Violeta Parra - 2001
  • National Stadium, en dokumentarfilm af Carmen Luz Parot - 2001
  • Sex med kærlighed. Musikken aldrig ender. Soundtrack - 2003
  • Rock & amp; Bars. Lyde fra fængslet - 2004
  • Allende: Drømmen eksisterer. DVD - 2005

Historisk Inti-Illimani

CD

  • Inti-Quila. Musik Hukommelse. Sammen i Chile - 2005)
  • Lev Anthology - 2006
  • Essential - 2006
  • Hyldest til Historisk Inti-Illimani. En Sundhed Music - 2009
  • Rock Cantata Santa Maria de Iquique - 2009

DVD

  • 2005 Inti-Quila, Sammen i Chile Musik hukommelse.). Multizone, NTSC.
  • 2006 Antologi i vivo.Inti-Illimani Histórico. Jeg betragtning registreret i Victor Jara Stadion, udateret. Bonus track: Tatati og La Marusa. Multizone, NTSC
  • 2007 Esencial.Inti-Illimani Histórico. Dokumentar, involveret tenoren Tito Beltran. Multizone, NTSC.

med bipolar

  • Gryderet og kærlighed - 2009.
  • Den lykkeligste mand - 2012.

Soundtracks

  • 2001 - National Stadium
  • 2002 - Vinter Sæson
Forrige artikel Cabo Pulmo National Park
Næste artikel Chicago Spire