Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg er en fransk skuespiller og sanger. Datter af Serge Gainsbourg og Jane Birkin, begyndte sin tidlige filmkarriere drevet af sin mor. Hun bor sammen med Yvan Attal, skuespiller og instruktør, der har to børn, Ben og Alice. Han deltog i forskellige produktioner i engelsk og fransk.

Film

Løb

I 1984 Jane Birkin, touring med The Pirate Jacques Doillon, opmuntrede hendes datter til at passere støbning af Eli Chouraqui for Paroles et musique, således at der opnås sin første rolle i 13 år. Det følgende år, Jacques Doillon tilbyder nogle sætninger i La Tentation d'Isabelle, der vil tjene til at fiksere på hendes Claude Miller, som giver ham en rolle i hans film L'Effrontée. Denne præstation indbragte ham en César i 1985 og derefter arbejder med sin far og derefter hans mor. I 1988 Claude Miller flammen igen for sin film La Petite Voleuse, manuskript af François Truffaut. Men det var med Merci la Vie de Bertrand Blier når det afgøres i sidste ende at være skuespiller.

Paradoksalt nok på det tidspunkt sin karriere begyndte at stagnere, på trods af at vende tilbage til arbejde i Jacques Doillon Amoureuse. Den vender tilbage igen i 2001 med to film af sin mand Ma femme est une actrice og ILS eurent marièrent et beaucoup d'enfants og 21 gram med Sean Penn.

Han arbejdede på tre film, instruktøren Lars von Trier lavet mellem 2009 og 2013, call Trilogy af depression.

Filmografi

  • 1984: Paroles ET musique ved Elie Chouraqui.
  • 1985: en fræk pige på Claude Miller.
  • 1985: La Tentation d'Isabelle Jacques Doillon.
  • 1987: Jane B par V Agnès Varda.
  • 1987: Kung-fu mester! Agnès Varda.
  • 1988: La Petite voleuse af Claude Miller.
  • 1990: Merci la vie de Bertrand Blier.
  • 1990: Aux Yeux du monde de Eric Rochant.
  • 1990: Eneste anche di notte.
  • 1991: Jacques Doillon Amoureuse.
  • 1991: Contre l'oubli af Patrice Chereau.
  • 1991: Eric Rochant Anna Oz.
  • 1992: Cement Garden af ​​Andrew Birkin.
  • 1993: Grosse Træthed af Michel Blanc, spille selv.
  • 1994: Franco Zeffirelli s Jane Eyre.
  • 1995: Eric Rochant Anna Oz.
  • 1996 Kærlighed osv Marion Vernoux.
  • 1998: Bruno Nuytten Passionnement.
  • 1999: Mistanke om David Bailey.
  • 1999: Buche af Danièle Thompson.
  • 2000: Felix et Lola af Patrice Leconte.
  • 2000: Les Miserables Josée Dayan.
  • 2000: Alain Dostie Nürnberg.
  • 2001: Ma femme est une actrice d'Yvan Attal.
  • 2003: 21 gram af Alejandro González Iñárritu.
  • 2004: ILS marièrent eurent beaucoup d'enfants et d'Yvan Attal.
  • 2005: L'un reste, l'Autre del af Claude Berri.
  • 2005: Lemming af Dominik Moll.
  • 2006: Prete-moi ta vigtigste Eric Lartigau.
  • 2006: La science des Rêves Michel Gondry.
  • 2006: Golden Door Emanuele Crialese
  • 2007: The City of Your Final Destination James Ivory.
  • 2007: jeg ikke er der af Todd Haynes.
  • 2009: Lars von Triers Antichrist.
  • 2009: Forfølgelse af Patrice Chereau.
  • 2010: Melancholia af Lars von Trier.
  • 2010: L'Arbre de Julie Bertucelli
  • 2011: Confession d'un enfant du siècle Verheyde.
  • 2013: Lars von Triers Nymphomaniac.
  • 2014: Nymphomaniac 2 Lars von Trier.
  • 2014: Jacky i Kvinders Kongeriget Riad Sattouf.

Awards

  • Cesar for bedste kvindelige birolle for La Buche.
  • César Award for mest lovende skuespillerinde med en fræk pige.
  • Cannes Film Festival. Bedste skuespillerinde for Antikrist.

Musik

Løb

Hans første optræden på disken Serge Gainsbourg, Kærlighed på slaget i 1983, hvor de synger duet Lemon incest. En video, hvor han ser ud med sin far liggende, netop afsluttet denne tvetydighed, ordene fremkaldte "l'amour que nous ne jamais ferons ensemble".

I 1986 forlader albummet Charlotte for Ever, hvor under forudsætning af en vanskelig ungdomsårene, synger sange til at forårsage: Charlotte For Ever, Plus doux avec moi, Elastique, nul pointe vers l'infini.

Ikke vende tilbage til at synge i 8 år, indtil begiver sig ud på eventyr Enfoirés, sangere Les Restos du Coeur: i 1994, showet Enfoirés au Grand Rex, synger Di doo dah, der består af forældre, Un Autre Monde telefon og La chanson des tilbage af Jean-Jacques Goldman. Tilbage i 2001 med Les Restos du Coeur i 2001: L'Odyssée des Enfoirés, hvor blandt andet synger sang Renaud, Manu, med Marc Lavoine, Julien Clerc og Thierry Lhermitte.

I 1996 han deltager i soundtracket til kærlighed, osv .. I 2000 vises i musik af Madonna til top hvordan det føles for en pige, der indeholder en del af det, han sagde i filmen The Cement Garden. Hvis lavet en duet med Etienne Daho, albummet reevolution. I 2005 deltog han i soundtracket til L'un reste, l'autre part, en sang med samme titel.

I 2006 udgange "05:55" i samarbejde med Air, Jarvis Cocker, Nigel Godrich, Tony Allen, David Campbell og Neil Hannon fra The Divine Comedy gruppe.

I 2009, og det efterlader "IRM" i samarbejde med den amerikanske kunstner Beck. På fransk, "IRM" refererer til den Magnetic Resonance Imaging. Albummet Navnet forklares ved, at et par år siden, Charlotte Gainsbourg havde et uheld på ski og havde at gøre flere resonanser. Hun opholdt sig med lyden, der udføres af maskinen. "IRM" er også navnet på en sang album med Heaven Can Wait og Trick Pony. Ifølge den franske avis "Les Inrockuptibles" albummet IRM er en af ​​de bedste albums af året. Dette album er også en stor familie samarbejde som deres to børn, Ben og Alice, henholdsvis deltager i Trick Pony spiller trommer og synger i sangen Greenwich Mean Time. Desuden Yvan Attal spiller et instrument i flere sange.

Diskografi

Charlotte for Ever album:

  • Charlotte For Ever
  • Ouvertures Éclair
  • Åh åh daddy
  • Glem ikke at glemme mig
  • Hæld pas ce que tu n'étais
  • Plus doux avec moi
  • Elastique
  • Zero Pointe vers l'infini
  • Lemon Incest

Reevolution album Etienne Daho

  • "Hvis" duet med Etienne Daho

05:55 album

  • De sange, vi synger

IRM album

  • MR
  • Heaven Can Wait
  • Trick Pony
  • Greenwich Mean Time

Teater

  • Oleanna David Mamet tilpasset af Pierre Laville i 1994. På Théâtre de la Gaîté-Montparnasse.
Næste artikel CJ Miles