Chinoy

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
25-02-2018 Laila Lund C

Moya Mauricio Castillo, bedre kendt under sit kunstnernavn, Chinoy, er en chilensk sangerinde.

Løb

Hans barndom blev tilbragt i Placilla de San Antonio, hvor han startede i den lokale punkband ingen. Med dem han åbnede for Loquero argentinere i 2005, som efter at have lyttet inviterede ham til at tilbringe noget tid i La Plata. Så i 2007 flyttede han til Valparaiso for at studere kunst. Kort efter han blev pensioneret fra løbet og gik på at spille sine sange i barer som Pajarito, La Cantera eller Chinasky. Han hurtigt fanget opmærksomheden af ​​pressen, der betragtede ham som den "chilenske Bob Dylan" for hans stormfulde måde at spille guitar, hans androgyne stemme og ballade fuld af hjælpeløshed. Da Manuel Garcia hørte, inviterede hun ham til at åbne en præsentation i Kultur Råd for Valparaiso og et i Spanien Cultural Center i Santiago. I 2007 scenarier Chinoy besøgte Concepción, Puerto Montt, Punta Arenas, Valparaiso og Santiago, og optrådte med sangen "Kylling kød" i kompileret Skoler Rock 1. bicentennial disk.

Nogle af hans sange var allerede cirkulerer på internetsider som YouTube. Hendes MySpace-side havde over 130.000 besøg i et år takket være sange som "Valpolohizo", "Heart" eller "Nej empañemos vand." Men i sidste ende blev det landskendt, da filminstruktøren Andrés Wood inviterede ham til at komponere for hans film The Good Life i 2008. Fra denne begivenhed deltaget i talrige shows som Soloists Festival i hovedstaden Solitaire Cine Arte Normandie, som bragte store skikkelser som Felix Coiffeur og trasandinos og Nano Stern Gepe og chilenerne. Han deltog også i højtideligholdelsen af ​​hundredåret for fødslen af ​​Salvador Allende i Victor Jara Stadium med tre og Denisse Malebrán og udført i den anden version af topmødet i den chilenske Rock Club Hipico de Santiago.

Hans stil er blevet opført som trova eller sanger, gennem musik genrer som Nufolk, alternative musik, folkemusik punk, folk rock, indie og meget mere.

Chinoy 2009 offentliggjorde sit første album ud drager. Trods dette er hans første officielle arbejde, Chinoy har over 100 originale kompositioner endnu indspillet.

Diskografi

Studiealbum

  • 2009 - forlader dragerne

Levende albums

  • 2010 - Chinoy i Bogota

Uofficiel

  • 2002 - 2009 - Den Dare FolkPunk
  • 2008 - I hvert hjørne Vol 1.
  • 2008 - I hvert hjørne Vol 2.
  • 2008 - I hvert hjørne Vol 3.
  • 2009 - ikke mere chaito
  • 2007 - Radio Galactika
  • 2010 - Vol inviterer dig til at være en.
  • 2010 - Jeg inviterer dig til at være Vol 2.
  • 2010 - Jeg inviterer dig til at være Vol 3.
  • 2010 - Jeg inviterer dig til at være Vol 4.
  • 2010 - sørgende quake
Forrige artikel Charles Willard Moore
Næste artikel Chinchilla