Clara Nunes

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
24-02-2018 Tue Eichler C

Clara Francisca Gonçalves Pinheiro, bedre kendt som clara Nunes, var en af ​​de mest populære brasilianske sangere i sit land, døde tidligt på grund af en anafylaktisk chok i 1983 og anerkendt som en af ​​de vigtigste sangere i samba i Brasilien.

Officiel Diskografi

Studiealbum

  • 1966 En Voice Adorável af Clara Nunes
  • 1968 Você e Eu Acho Passa Graça
  • En Beleza Que Canta 1969
  • 1971 Clara Nunes
  • Clarice Clara 1972 Clara
  • 1973 Clara Nunes
  • Esperança Profissão Brasileiro 1974
  • 1974 Alvorecer
  • 1975 Claridade
  • 1976 Canto das Três Raças
  • Som i 1977 Forcas da Natureza
  • 1978 Guerreira
  • Esperança 1979
  • 1980 Brasilien Mestico
  • 1981 Clara
  • 1982 Nação

Levende

  • 2008 Poet, mokka og Violão

Opsamlinger

  • 1979 Ouro Sucessos
  • Morena Clara 1983
  • 1984 Alvorecer
  • 1984 En Deusa dos Orixás
  • 1985 Clara
  • 1989 O Canto da Guerreira
  • 1990 O Canto da Guerreira Vol.2
  • 1993 10 År
  • 2003 Para Sempre Clara
  • 2005 Clara Nunes Canta Tom og Chico
  • 2007 Mestiça
  • 2008 Sempre

Hyldester

  • 1995 Clara Nunes Com Life / coletivo / 205,855 eksemplarer solgt
  • 1999 Claridade / Alcione /
  • Um Being Lysets 2003 - Uma Saudação Clara Nunes / coletivo /