Cristina Brondo

Cristina Brondo Muñoz er en spansk skuespiller.

Biografi

Han begyndte i en alder af 14, da han rakte genoptage annoncering i flere skoler. Hans tv-debut var i en alder af 16 i serien Poblenou, hvor han vandt stor popularitet spiller Claudia, karakter, som han stadig husker. I 2003 medvirkede han i serien 16 Doubles også i catalansk tv, spille Lídia Bofill.

Han dimitterede i Fungerende, Voice og bevægelse Art School Nancy Tunon. Han besøgte også skoler og Manuel Lillo Eulalia Blasi.

I filmen debuterede han i skjorte Snake Antonio Pérez Canet i 1996, derefter i 1998 for at deltage i Lighthouse Manuel Balaguer.

Han havde en birolle i begyndelsen af ​​filmen i blockbuster "mellem dine ben" af Manuel Gomez Pereira. Med "Lola sælger CA" Llorenç Soler fik en af ​​deres ledende roller, der er sværest at gøre, og der var omkring to måneder går til kvarteret La Mina i Barcelona og som vedrører sigøjnere for at forstå og føre deres rolle bedre havn . I "L'Auberge Espagnole" af Cedric Klapisch blev han udvalgt til at spille den spanske repræsentant i denne internationale film og anerkendt uden for Spanien. Kan lide børn og dans, især flamenco, ud over at være en inkarneret forbruger af film erkender, at det ikke går meget patriotiske taler af amerikansk biograf. Han kan ikke lide uretfærdighed eller ses på skærmen selv. Anmeldelserne også godt lide.

I 2004 medvirkede han i "Hypnos" af David Carreras, spille en ung psykolog og hvor terror griber alle.

Han er gift med Diego Yaker, der har en datter

Filmografi

Tv-serie

  • 2014- ?: B & amp; B, Vero munden som i Telecinco.
  • 2013: Grand Hotel Beatriz i Antena 3.
  • 2011: De Mysteries of Laura og Eva i 1.
  • 2010 Øen nominerede som Daniela Four.
  • 2007-2009: Arvinger og Cecilia Paniagua i 1.
  • 2006: Divine som Maria i Antena 3.
  • 2005-2006: Måder at overleve som Cris i Telecinco.
  • 2003: 16 fordobler som Lídia Bofill i TV3.
  • 1999-2000: Kommissæren som Lucia i Telecinco.
  • 1995-1996: Claudia Rosa på TV3.
  • 1994: TV3 Poblenou Claudia.

Telefilms

  • 2013: Kongen og Sofia Grækenlands i Telecinco.
  • 2010: Fly IL 8714 i Telecinco.
  • 2007: Familieliv som Vanessa på TV3.
  • 2003: Sincopat som Bianca

Film

  • 2014: Undskyld hvis jeg kalder du elsker som Susana
  • 2011: Penumbra som Marga.
  • 2010: 18 måltider som Nuria.
  • 2007: Body Armour som Catherine Maxwell.
  • 2007: Og hvem er du? som Ana.
  • 2005: Mola være dårlige som servitrice.
  • 2005: Soledad Russian Dolls.
  • 2004: Hypnos som "Beatriz"
  • 2003: Dagbog af en fyr ligesom Mary.
  • 2002: En galehus som Soledad.
  • 2001: Jeg vil ikke lade dig ned som Mary.
  • 2000: Selvom du ikke ved, hvordan Lucia.
  • 1999 Mellem benene som Luisa.
Forrige artikel Clifford D. Simak
Næste artikel Castel Sant"Elmo