Ed McMahon

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
10-02-2018 Jakob Bugge E

Edward Leo Peter Ed McMahon, Jr. var en komiker, show vært og announcer USA. Han var berømt for sit arbejde på tv, da Johnny Carsons sidekick og speakeren af ​​Tonight Show. Også han præsenterede den oprindelige version af Star Search show fra 1983 til 1995. Han var medvært af TV Bloopers & amp; Practical jokes med Dick Clark mellem 1982 og 1998. Han præsenterede også tegninger af direkte salg selskab American Family Publishers.

McMahon copresentaba den årlige Jerry Lewis Labor Day Telethon. Han optrådte i talrige tv-reklamer, især for Budweiser øl. I halvfjerdserne og firserne var den vigtigste studievært, der var ledsaget af et team af personligheder, der udførte NBC dækning af Macys Thanksgiving Day Parade.

McMahon medvirket i flere film, herunder The Incident, Sjov med Dick og Jane, Fuldmåne høj, Sommerfugl, og en kort optræden i filmen Bewitched. Ifølge Entertainment Weekly er McMahon betragtes som en af ​​de største "kumpaner" aktører.

McMahon studerede ved det katolske universitet i Amerika, eksamen i mundtlig kommunikation og drama i 1949.

"The Tonight Show"

McMahon og Johnny Carson arbejdede sammen for første gang som talere og oplægsholdere på programmet af dagtimerne spil Hvem Stoler du? mellem 1957 og 1962. I 1962, McMahon og Carson forlod showet til at deltage The Tonight Show. Han beskrev, hvad der skete, da de mødtes for første gang, for mødet var "... næsten lige så spændende som at se en ændring af lys." I over 30 år, McMahon introducerede Tonight Show med en endeløs "Her er Johnny!". Hans blomstrende stemme og hans konstante latter med "King of the Night", McMahon vandt tilnavnet "Menneskelig Laugh Track" og "toymaker til kongen". Som en del af indførelsen af ​​The Tonight Show, siger McMahon hans navn højt, taler som /mɨkmeɪ.ən/, men ikke så længe kammerat Johnny Carson eller enhver anden person, der interviewede du engang syntes at erkende, at underfundighed, ved Generelt dit navn / mɨkmæn /.

Den afgående McMahon tjente som en modvægt til den notorisk genert Carson. Men McMahon fortalte engang en interviewer, at efter hans mange årtier som ceremonimester, stadig følte "sommerfugle i maven" hver gang han kom på scenen, og bruges at nervøsitet som en kilde til energi.

Familie

McMahon giftede Alyce Ferrill den 5 jul 1945, mens han tjente som en flyveinstruktør i Marines.

Parret fik fire børn: Claudia, Michael Edward, og Linda Jeffrey. De separeret i 1972 og skilt i 1974.

McMahon giftede Victoria Valentine den 6. marts 1976. I 1985 vedtog de en datter, Katherine Mary.

Parret blev skilt i 1989. McMahon betalt 50.000 $ om måneden i leveomkostninger fra sin tidligere ægtefælle og børn.

Den februar 22, 1992, tre måneder før udløbet af den Tonight Show, i en ceremoni i nærheden af ​​Las Vegas, McMahon giftede Pamela Pam Hurn, en kvinde på 37 år, som havde en søn ved navn Lex. Katherine McMahon var et af vidnerne ved brylluppet. McMahon tog Pam søn, der tog navnet Lex McMahon. Pam Hurn McMahon enke i 2009 med død Ed McMahon, og talte ved hans begravelse.

Filmografi

Film

  • 1955: Demens som fortæller.
  • 1967: Hændelsen, som Bill Wilks.
    • Hændelsen.
  • 1973: Slagtning Big Rip-off, som Duncan.
    • Slagtning.
  • 1977: Sjov med Dick og Jane, som Charlie Blanchard.
    • Roba godt uden at se på hvem.
  • 1977: The Last genindspilning af Beau Geste, såsom arabisk rytter.
    • Min smukke Legionnaire
    • Den seneste eventyr Beau Geste.
    • Den mest skøre, skøre eventyr Beau Geste.
  • 1981: Fuldmåne højt som far.
  • 1982: Butterfly, som Mr. Gillespie.
    • Butterfly mærke.
    • Mariposa.
  • 1994: Burkes lov som Big Hank Whittaker.
    • Burke lov.
  • 1996: For der står jeg som guvernør
    • Loven om Las Vegas.
  • 1997: Bare skriv som formand frokosten
    • Crazy Amanda.
  • 1998: Blandede velsignelser, som Baxter.
  • 1999: Vegas-forbindelse, som Al Ross.
  • 2010: Jelly, som Mr. Lukning.

= Film og TV

  • 1950: Stor top, som en klovn.
  • 1966: Frank Sinatra: en mand og hans musik, TV
    • Frank Sinatra: En mand og hans musik
  • 1968: NBC Børnenes Teater som fortælleren
  • 1970: Swing Out, Søde Land, bartender annoncør.
  • 1972: ABC Comedy Hour.
  • 1973: Her er Lucy, som Ed McCallister.
    • Her er Lucy.
  • 1974: The Tonight Show Medvirkende Johnny Carson
  • 1976: Ellery Queen som Lamont Franklin.
  • 1977: Lucy kalder præsidenten, da Floyd Whittaker.
  • 1979: Legends af Superheroes, som vært.
  • 1979: Den knægt fra venstre felt, som Fred Walker.
  • 1980: Gridlock, som Henry Sherman.
  • 1980: Golden øjeblikke som Marvin 'Marv' Jordan.
  • 1981: Stjernen maker, som Lou Parker.
  • 1983: Johnny Carsons 21. års jubilæum, som studievært.
  • 1989: Newhart, som Frank Tuttle.
  • 1993: Larry Sanders Show, og Ed McMahon.
    • Den Larry Sanders Show.
  • 1994: '' Burke lov, Big Hank som Whittaker.
    • Burke lov.
  • 1994: Sygeplejersker som Detective Salsbury.
  • 1996: Bruno the Kid
  • 1997: The Angry Beavers
  • 1997: Mission til Big Hot Thingy / Jeg tør du
  • 1997: Tom Show
  • 1998: Den Ticket fidus
  • 1998 Toms Dream House
  • 1998: The Band
  • 1998: Den Centerfold
  • 1998: The Top Five
  • 1999: Baywatch, som Sean.
  • 2004: Higglytown Heroes, som Tugboat Kaptajn Hero.
Forrige artikel Ernst Bloch
Næste artikel Eusebius af Esztergom