Eddie Santiago

Eduardo Santiago Rodriguez, bedre kendt som Eddie Santiago, er en puertoricanske salsa sanger

Løb

Det begyndte med en række grupper som Conjunto Chaney, Generation 2000 Den stærke orkester, Opus Orkester, og Orchestra Saraguey. Han var også kor af prominente Salsero Frankie Ruiz. I 1986 lancerer han solo og har stor succes i dette årti af 80'erne og 90'erne. Han blev berømt med sange som Mia, så kom blockbustere som "Rain", "Tu mig brænde", "hele startede", "Ingen bedre end dig", alle spor skriftlig sanger og komponist Luis Angel Marquez, der først registreres ballade. Han lancerede også hits som "modgift og gift" og derefter synge en duet med Huey Dunbar sange genudgivet tidligere sanger i gruppen DLG. I 2004 underskrev hun en kontrakt med Musical Productions etiket og indspillede "Efter tavshed".

Diskografi

  • 1986 - Fed og anderledes
  • 1987 - Fed Sigo
  • 1988 - krænkelse af privatlivets fred
  • 1989 - New Wave Salsa
  • 1990 - Kongen af ​​Salsa Romantica
  • 1991 - Jeg er den samme
  • 1993 - Intenst
  • 1994 - hver gang, igen
  • 1995 - Eddie Santiago
  • 1996 - Derhjemme
  • 1997 - Kærlighed
  • 1999 - Celebration: Epic Duets
  • 2001 - Nu
  • 2004 - Greatest Hits Fortolk Luis Angel
  • 2004 - Efter Silence
  • 2006 - i stil ... Romantisk og sensuel
  • 2014 - Den mest romantiske ... Luis Saenz
Forrige artikel Emilio Gabba
Næste artikel Elektrisk ledningsevne