Eduardo Paniagua

Eduardo Paniagua er arkitekt og specialist i middelalderens musik musiker Spanien.

Mellem 1966 og 1983 deltager i gruppen Atrium Musicae de Madrid spiller blæseinstrumenter og slagtøj. Senere grundlagde han Calamus og Hoquetus medlemsgrupper, der er specialiseret i arabisk-andalusisk musik.

I 1994 skaber grupper og Ibn Baya Ancient Music, med lutenist Metioui Omar, for tolkning og registrering af Cantigas de Santa Maria Alfonso X den Vise og andalusiske musik henholdsvis sidstnævnte. "Ibn Baya" er en af ​​de mulige omskrivninger af arabiske navn på den andalusiske lærde kendt i spansktalende verden som Avempace.

Sideløbende grundlagde han og instrueret pladeselskab Pneuma, som han har redigeret nogle af hans musik optagelser.

Diskografi

  • Se diskografi Early Music Group - Diskografi
  • 1995 - Spanske middelalderlige danse. Eduardo Paniagua Group. M · A Optagelser M034A.
  • 1999 - mauriske Alarifes. Musik til kirken San Martin de Cuellar.
  • 2001 - Digte fra Alhambra.
  • 2001 - Vandet i Alhambra - Med Trio Arabi.
  • 2001 - Virgen de Atocha: Cantigas de Madrid
  • 2001 - Cantigas De Toledo
  • 2001 - Songs of Sefarad - Med Jusith R. Cohen
  • 2001 - Healing Retsmidler: Healing helbredelsesmetoder
  • 2001 - Happiness Udførte
  • 2002 - Alfonso X den Vise: Cantigas pibe og tromme
  • 2004 - Serralde - Med Serralde batteri.
  • 2004 - Nuba Al-Maya - Med Ibn Baya.
  • 2004 - Air fra Al-Andalus
  • 2005 - Pulse af Al-Andalus: Slagtøj andalusiske og orientalsk
  • 2006 - Al-Andalus Sufi
  • 2006 - Maimonides
  • 2006 - Jødisk Bryllupsmusik
  • 2006 - Søde Natrium - Med Vivanativa
  • 2006 - Cantigas de Jerez: Alfonso X den Vise, 1221-1284
  • 2006 - Almüdano
  • 2007 - Garden of Al-Andalus
  • 2007 - Spanien del Cid.
  • 2007 - Cantigas de Valencia.
  • 2008 - Songs of England
  • 2008 - Cantigas de Catalunya: Montserrat Abbey
  • 2009 - Merlin-Celtic Cantigas
  • 2009 - Vand og arabere
  • 2009 - Hengiven Songs Mystic Al-Andalus
  • 2009 - Travel Interior. Andalusiske Sufi musik. Sagde Belcadi med Ensemble.
  • 2009 - Songs of Bzancio
  • 2009 - Vand fra Al-Andalus
  • 2011 - L 'Amore Mi Fa Sollazar: Koncert af renæssance musik til instrumenter af Leonardo Da Vinci
  • 2013 - Serranillas Marques de Santillana

Galleri

Forrige artikel Esmil Rogers
Næste artikel Edvard Kocbek