Efterår Tears


Efterår Tears er en gruppe af mørk bølge musik neoklassisk, også opført som goth-rock, lavet i Amerika af Ted og Erika T. Tringo Swinnich i 1995, hvorefter afsat meget tid til at forberede breve af, hvad der ville blive sange .

Historie

I 1997 udgav de deres andet album med titlen "The Garden af ​​krystallinsk Dreams - Kærlighed Digte til døende børn: Akt II". Efter offentliggørelse af dette arbejde, Erika forladt gruppen at koncentrere sig om at skrive sin roman. Som erstatning for Erika, Jennifer indtastet Leeanna.

I 1999 offentliggjorde de en mini-cd med titlen "Absolution. "Sangen" The Absolution af hvad der engang var ", som oprindeligt blev oprettet som et unikt emne for" Arcana Tarot Compilation ". Efter denne publikation, Erika tilbage til den gruppe, der betød ikke, at Jennifer måtte forlade sin post, der forlader gruppen dannet af Ted og Jennifer Erika.

I 2000 udgav de deres tredje album, "Love Digte til døende børn, Act III:. Winter og Broken Angel", hvor nysgerrige fremragende vokal duetter og dueller mellem Jennifer og Erika overholdes.

I 2001 Erika gik til Texas, men stadig registreret som sandsynligvis ville være hans sidste bidrag til EFTERÅRET titlen "Eclipse". Dette album er meget forskellig fra den anden, ikke i den type musik, men i det aspekt, at der i dette album, gruppen tilføjet tre nye medlemmer: Terran Olson, Greg Ball og Laurie Ann Haus. Albummet blev udgivet i 2004.

Som allerede forklaret ovenfor, praktiserer gruppen en "mørk ambient" med neoklassiske påvirkninger og passager med det ene formål, ifølge forfatterne, at provokere intense følelser af sorg og ensomhed i lytteren selv.



Medlem

Nuværende medlemmer

  • Ted Tringo - Sammensætning, arrangementer, klaver, keyboard og stemme.
  • Laurie Ann Haus - Stemmer og kor.
  • Greg Ball - bas og akustisk guitar
  • Terran Olson klarinet og fløjte.

Tidligere medlemmer

  • Erika T. Swinnich - Voices. vokal, keyboard og Jennifer Leeanna sammensætning - stemmer, kor, sammensætning, arrangementer og tastatur.

Diskografi

Albums

  • 1996 Kærlighed Digte til Dying Børn akt ...
  • 1997 Kærlighed Digte til døende børn ... Act II: The Garden af ​​krystallinsk Dreams
  • 1998 Kærlighed Digte til døende børn ... Act I; REPRISE MCMXCVIII
  • 2000 Kærlighed Digte til døende børn ... Act III: Vinter og Broken Angel
  • 2004 Eclipse
  • 2007 helligede

Mini-CD

  • Absolution 1999
Forrige artikel Eddie Cheever
Næste artikel Euphorbia Antiquorum