Elliots Pheasant

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
20-09-2017 Elias Wilke E

Elliots Pheasant er en art af fugl i Phasianidae familien. Det er en af ​​de mest robuste af sin art, men skræmmende fugle, der har evnen til at flyve fuldt udviklet. Hans navn er blevet givet i erkendelse af den amerikanske ornitolog Daniel Giraud Elliot.

Elliots fasan er endemisk til Kina, hvor han bor i stedsegrønne skove og bjerge i den sydøstlige del af landet, i højder op til 1900 m. Deres kost består hovedsageligt af frø, blade og bær. På grund af kontinuerlig tab af levesteder og jagttryk til konsum, er de arter, der er klassificeret som nær truet på rødlisten over truede arter af IUCN.

Beskrivelse

Hannen er gylden-rød i overkroppen; hvidt på ryggen, hoved og hals; og sort hals. Hans bryst er gylden-rød med små sorte prikker og hvid stribet tilbage til sort. Den pilefletning er lille og rød. Halen måles 30 til 50 cm lang; Det er lodret stribet brun og hvid guld er roden af ​​halen let gyldent. Det har grå, stærke ben. Brune øjne. Elliots Pheasant En voksen vejer omkring 1 kg.

Den kvindelige er meget slank, brun, sort hals, nakke og ryg hoved brun. Det har en hale af omkring 18 cm fri stribet i sort og brun.

Reproduktion

De er monogame, parring med en kapacitet på 5 gange om dagen. Frieri begynder i april, er den samme som for den agtet sæsonen fasaner. Dens gennemførelse er 9-12 æg om året, hvilket inkuberet i omkring 24 dage.

Forrige artikel Ebroparty
Næste artikel Enrique Chicote