Elsa Lunghini

Elsa Lunhgini, bedre kendt under sit kunstnernavn Elsa; Han er en fransk sanger og skuespiller. Fra 1986 til 2007 er kendt som Elsa i 2008 Brug din fulde Nobre til Elsa Lunhgini album.

Biografi

Datter af komiker, fotograf og komponist Georges Lunghini og plast kunstner, billedhugger og maler, Christiane Jobert, Elsa er af italiensk oprindelse af sin far og farfar Luigi.

Afspiller i en alder af 7 sin første filmrolle i Claude Miller Garde à vue i 1979. Det var den yngste solist til at udføre på Olympia i Paris i en alder af 17 år. Hun arbejder i flere film til La Femme de ma vie denne gang vil hun øve sangen T'en land i en alder af 13, som er den yngste person til at opnå den No. 1 Top 50 for 9 uger tilbage i 1986, med sang. Blandt hans største hits kan nævnes: Jour de neige, Roman An Amitie, quelquechose Dans mon Coeur, A la même heure Dans deux ans, Bouscule-moi, Rien que pour ça ...

Han havde en søn på 27 Juli 1994 kaldte Luigi, med sin partner den tyske sanger Peter kroner.

Efter en lang periode i musik til at fokusere på sine film optrædener, begyndte han sin tilbagevenden i april 2004 med udgivelsen af ​​et nyt album med titlen Lave et de SÈVE. Dette album vil blive efterfulgt af en række koncerter i Europa i september 2005, hvilket vil gøre det muligt for Elsa producere deres første album Lev i april 2006 efter 20 års karriere.

Elsa mange velgørende formål indebærer producerer benefit koncerter for Restos du Coeur, eller andre årsager som Sol En Si, Bout de vie, at hjælpe amputerede, sammen med sin tidligere holdkammerat Bixente Lizarazu.

I september 2008, Elsa tager albummet at give sit fulde navn, hvor de fleste af temaerne vil blive skrevet og produceret af Da Silva.

I første halvdel af 2010 de handler i sagaen France 2 med titlen La Maison des Rocheville.

I november 2011, deltog han i albummet af Thierry Gali Il était une fois, en handling med UNICEF i en kampagne mod børnemishandling.

Albums

  • 1988: Elsa
  • 1990: Rien que pour ça
  • 1992: Douce Vold
  • 1996: Chaque jour est un lang chemin
  • 1997: Elsa, L'Essentiel 1986-1993
  • 2004: De Lave et de SÈVE
  • 2006: Connexions bor.
  • 2008: Elsa Lunghini

Filmografi

Film

  • 1981: Garde à vue Claude Miller: Camille.
  • 1984: Train d'Enfer Roger Hanin.
  • 1985: Vera Belmont Rouge Baiser: Rosa
  • 1986: La Femme de ma vie de Régis Wargnier: Eloise
  • 1987: Où at du er Alain Bergala: Anne
  • 1992: Le Retour de Casanova Edouard Niermans: Marcolina
  • 2009: Le Portail, kort film af Liam Engle.

Tv

  • 2002: La Mort est Rousse Christian Faure: Charlotte
  • 2005: Trois jours en juin Philippe Venault: Sylvie
  • 2008: Où es-tu? Miguel Courtois: Suzanne
  • 2009: Aveugle mais pas trop de Charlotte Brandström: Emma