Emma Rabbe

Irmgard Emma Rabbe Marina Ramirez er en model og skuespiller af den venezuelanske-canadiske tv. Hendes far var en canadisk og venezuelansk mor. Fysioterapeut dimitterede i 1994 på College of Rehabilitation "Må Hamilton" Emma er gift i Caracas med venezuelanske skuespiller Daniel Alvarado siden 1998. Parret har tre børn, Daniel Alejandro Jose Diego og Calvin Daniel


Deltagelse i skønhedskonkurrencer

Emma konkurrerede i Miss Venezuela 1988 som repræsentant for det føderale distrikt, opnåelse titlen Miss World Venezuela. Så rejser til Miami og deltage i Miss Hispanidad 1988, hvor han vandt krone 1 Okt 1988 Senere repræsenterer Venezuela i Miss World 1988 festspil afholdt i Spanien indledende og afsluttende afholdt den 17. november 1988 Royal Albert Hall i London - England, hvor han kom i fjerde finalist og vandt titlen Miss World of the Americas

Klassifikation i Miss Venezuela 1988

Lavet i komunneteatret i Caracas, Caracas - Venezuela fredag ​​5 Februar 1988.

  • 1 Miss Miranda Yajaira Vera - Miss Venezuela 1988
  • 2 Miss Federal District Emma Rabbe - Miss World Venezuela 1988
  • 3 Miss Maria Eugenia Duarte Guajira halvøen - Miss Venezuela International 1989
  • 4 Miss Aragua Constanza Giner - Miss Venezuela 1989 Wonderland
  • 5 Marilisa Maronese Miss Portuguesa - Miss America 1988 Venezuela

Klassifikation i 1988 Miss Hispanidad

Afholdt i Miami, Florida - USA September 1, 1998

  • 1 Venezuela Emma Rabbe Ramirez
  • Den Dominikanske Republik 2 Yvette Martinez Peña
  • 3 Spanien Ofelia Rodriguez de León
  • 4 Peru Palacios Paula Ines Davila
  • US 5 Lissett Abraham

Klassifikation i Miss World 1988

Udføres i Royal Albert Hall of London UK den November 17, 1998

  • Miss Linda Pétursdóttir 1 Island - Verden Europa
  • 2 Sydkorea Choi Yeon-Hee - Miss World Asia
  • 3 UK Kirsty Roper
  • 4 Venezuela Emma Rabbe Irmgard Marina Ramirez - Miss World of the Americas
  • 5 Spanien Susana de la Llave Mand

Filmografi

Telenovelas

  • Yndig Monica, 1990 - Monica Suarez
  • Smuk, 1991 - Gabriela Gruber
  • Farlig, 1994 - Clementina
  • Synd af kærlighed, 1996 - Indira
  • Queen of Hearts, 1998 - Marlene Paez
  • Praktisk Magic, 2000 (Venevision - Ligia Valderrama
  • Min smukke, fedt 2002 - TZA TZA "Sasa" Josefina Alvarado Lanz
  • Hvad godt er sat Lola 2004 - Algeriet León
  • Amor en Palos, 2005 - Virginia Revueltas
  • Den Climber, 2008 - Fernanda Del Casal de Alcoy
  • Tomasa Tequiero 2010 - Emilia
  • Den unge enke, 2011 - Penelope Arrechero
  • Du fødsel 2012 - Alina Cordero

Film

  • 13 sekunder, 2007
Forrige artikel Eugene de Mazenod
Næste artikel Eco light