Evig uskyld

Argentina Eternal Innocence er en punk band, der spiller siden midten af ​​1995.

Historie

Siden starten har bandet sang på engelsk og spansk, og også kombinerer melodier med klager, og dermed bliver et sted meget tidligt blandt de første bands i stil. Børns rettigheder og kvinder, skateboard, kærlighed og vrede, alt er kondenseret fra meget tidligt i historien om Eterna Inocencia. Med syv albums bag sig, plus nogle EP og hundredvis af udgivne optagelser, kan de fleste af dette materiale kan findes på etiketten, der gav evige lys, kaldet "Diske om sædemanden", som til gengæld udgiver eller andre co-udgiver bands som Eternal Innocence, deres musik eller deres militante tekster. En af dens medlemmer også forestå "Emerging diske" projekt, der har til formål at støtte de bands, der lige er startet og ikke har tilstrækkelig teknologi eller muligheder for at vise deres materiale. Eterna Inocencia tog, siden sin fremkomst musik af forskellige byer i landet, såvel som andre latinamerikanske og europæiske lande, som til gengæld blev deres melodier optaget i udgaver af uafhængige etiketter i forskellige formater

Diskografi

  • 1995 - Punkypatin
  • 1997 - Sad Days
  • 1999 - Genbrug
  • 2001 - Til dem, der har været Off
  • 2004 - Ord og Floder
  • 2006 - The Resistance
  • 2010 - Ei
  • 2014 - Mellem sletter og antigales
  • 2003 - Tag det roligt
  • 2005 - Canaveral
  • 2004 - en magisk aften
  • 1998 - Et ven split 7 "
  • 2000 - Bryllup / Eternal Innocence
  • 2002 - B sider
  • 2011 - 31/10/2009
Forrige artikel Eduardo Lorier
Næste artikel Eva Hart