Fagner

Fares Fagner Cândido Lopes Raimundo er en sanger, sangskriver, instrumentalist, Brasiliansk, kunstnerisk kendt som Fagner eller Raimundo Fagner.

Den yngste af fem børn af Joseph Fares, en libanesisk indvandrer, og Dona Francisca Cândido Lopes, født i Ceará Fagner kapital, selv om han blev registreret i byen af ​​guld.

Kunstneriske karriere

Fagner flyttede til at leve i Brasilia i 1971, ranking første i Festival of Popular Music Studies Center University of Brasilia med "Mucuripe". På samme festival, og han modtog hædrende omtale prisen for bedste performer med "Cavalo Ferro" og sjettepladsen med sangen "Way Fru Fru, Way". Derefter Fagner får vække den sydøstlige del, og dens sange intenst henrettet i barer i hovedstaden. Også i 1971 gik han til Rio de Janeiro, hvor Elis Regina indspillede "Mucuripe", som blev den første succes Fagner som sangskriver og som en sanger, senere indspillet den samme musik i en kompakt Disco række taske, som den anden side, hvilket fører til Caetano Veloso fortolke "Til Volta da Asa Branca".

Midten af ​​1970'erne haft stor succes med flere sange, den første LP, Way Fru Fru, Way, blev udgivet i 1973 af Philips, herunder "Canteiros" musik på poesi Cecília Meireles, hvis navn sangeren ikke inkluderet i kreditter , og disk trafik pensioneret. Dette blev gentaget fem år senere, med LP Eu Canto - Quem Viver Chorará Cecilia med en anden digt - "Reason", også musik af Fagner uden digter kreditter. De to albums blev senere genudgivet uden inddragelse af disse emner.

Fagner komponeret soundtracket til filmen "Joana, en fransk", der fandt Frankrig, hvor han tog klasser flamenco violin og sang. Tilbage i Brasilien, lancerer anden LP i anden halvdel af 70'erne, der kombinerer um romantisk repertoire fra Raimundo Fagner 1976 com en regional linje i deres arbejde. Samtidig registreringer af samba musik som "Dateret Sinal" af Paulinho da Viola. Andre værker, såsom guld, disk arrangementer og musikalsk retning ved Hermeto Pascoal, viser en mere moderne og mindre optaget af kommerciel succes attitude. I 1980'erne og 1990'erne, er hans albums delt mellem den romantiske og det nordøstlige, herunder sæbeoperaer og sange Fagner bliver en sanger er kendt i hele landet, performer og komponist af enorme succeser som "nat ugle", "Astro Tramp "," Sidste Lie "," Asa Spil "," Corda Aco "," Cavalo Ferro "," Fracassos "," Night "," Revelação "" Pensamento "," Guerreiro Menino "," Deslizes "og" Borbulhas Kærlighed ". I 1986 registrerer album med sange hilsen teu af spansk sanger Joan Manuel Serrat, sammen med Maria Bethania, Gal Costa, Caetano Veloso, Toquinho og egen Serrat.

Diskografi

  • 1973 - Way Fru Fru, Way
  • 1975 - Bird Night
  • 1976 - Raimundo Fagner
  • 1977 - Oros
  • 1978 - Eu Canto - Quem Viver Chorará
  • 1979 - Beleza
  • 1980 - Eternal Waves
  • 1981 - Traduzir-se
  • 1981 - Raimundo Fagner synger på spansk
  • 1982 - Novo Sorriso - qualquer Music
  • 1983 - Kærlighed Palavra
  • 1984 - En mesma Pessoa - Cartaz
  • 1985 - Fagner - Semente
  • 1986 - Fagner - Lua do Leblon
  • 1987 - Romance ingen Deserto
  • 1989 - O Quinze
  • 1991 - Pedras der cantam
  • 1991 - Fagner på spansk
  • 1993 - demais
  • 1993 - Uma Noite demais - Ao Vivo ingen Japão
  • 1994 - Caboclo Sonhador
  • 1995 - portræt
  • 1996 - Raimundo Fagner - Sin Verde
  • 1997 - Terral
  • 1998 - Venner og Canções
  • 2000 - Ao Vivo
  • 2001 - Fagner
  • 2002 - Me Leve
  • 2003 - Fagner & amp; Zeca Baleiro
  • 2004 - donos do Brasil
  • 2007 - Fortaleza
  • 2009 - Uma Canção Nej Radio
Forrige artikel Fodbold puljer