Fernando Otero

Fernando Otero er en komponist, pianist, sanger, musikalsk instruktør, arrangør, forfatter, producer og multi-instrumentalist argentinske bor i New York siden 1992. Søn Elsa Marval, operasanger, pianist og skuespiller, begyndte sine musikalske studier i en alder af fem gamle, idet lektioner i sang og hans mor lærte klaver.

Løb

Inden sin egen rammer for samtidsmusik og summen af ​​improvisation, musik af Buenos Aires er kilden til instrumentale lyd Fernando Otero. International kritik har etableret sig som en virtuos pianist og et tal på kompositorisk materiale innovation, som har udviklet en stemme, der kaldte opmærksomhed kunstnere knyttet til både den klassiske genre som jazz scene som Quincy Jones, Kronos Kvartetten, Eddie Gomez Paquito De Rivera, Imani Winds, Ahn Trio, Inbal Segev, Yana Reznik, Dave Valentin og Dave Grusin, med hvem han har samarbejdet om forskellige albums. Hans årlige ture inkluderer USA, Canada og Europa. Otero tilpasser hans forslag til forskellige formationer, der udfører solo eller i duetter, trioer, strygekvartetter og kvintetter, også tilbyder et program for klaver og orkester. I 2005 Eddie Gomez Otero præsenteres som en af ​​de store pianister i den nye generation. Han har komponeret værker for symfoniorkester, kammer, strygekvartetter, vind kvintetter og koncerter for klaver, harmonika og cello. Sit katalog indeholder også stykker for soloinstrumenter og soundtracks til film og teater bands. Hans album Prima Donna, redigeret af Soundbrush Records i juni 2014 er en hyldest til sin mor, Elsa Marval. Indeholder værker for klaver, orkestrale stykker, en sonate for soloviolin og en version af den legendariske arbejde Quincy Jones "pantelåner" arrangeret af Fernando, og produceret på forslag og vejledning af Quincy samme person.

Awards

  • I 2010 vandt han den latinske Grammy for bedste klassiske album 2010 for sit album "Vital '

Diskografi

Studiealbum

  • 1997 - '' Fernando Otero ''
  • 1998 - '' Tango de Mier y Pesado ''
  • 1999 - '' Scener ''
  • 2000 - '' Kammermusik ''
  • 2001 - '' ønskemål
  • 2003 - '' Plan ''
  • 2005 - '' review ''
  • 2007 - Buenos Aires side
  • 2008 - '' udvidelse ''
  • 2009 - '' Materiale '
  • 2010 - '' Vital '
  • 2012 - '' Fernando Otero Remastered ''
  • 2013 - '' Kærlighed ''
  • 2014 - '' Prima Donna ''
Forrige artikel Francis Billy Hilly
Næste artikel Falchion