Fire-tåede pindsvin

Den hvide-bellied pindsvin er en art af pattedyr erinaceomorfo Erinaceidae familien. Det er en lille indfødt pindsvin meget af Afrika syd for Sahara fra Senegal og Mauretanien i vest til Sudan i øst og syd til Zambia. Befolkningerne har spredt blandt egnede levesteder for savanne og marker med afgrøder, undgå skovområder.

Fysisk beskrivelse

Den hvide-bellied pindsvin er et dyr krop oval mellem 15 og 25 cm i længden og vejer mellem 350 og 700 gram. Hunnerne er normalt større end hanner. Deres ben er korte, han har en lang næse og små øjne. Dens farve kan variere meget, men det mest typiske farve er brun eller grå med torne hvid eller creme farve. Huden er blød på dine underlivet og ansigt. Hans ansigt har normalt en mørkere, grå eller sort, eller samme farve som din bund, som regel hvid farve.

Reproduktion

Den hvide-bellied pindsvin ikke komme i varme på alle tider af året, ægløsning, når betingelserne er til stede, og der præsentere et pindsvin mandlig, som regel i regntiden, når maden er rigelig. Hannerne nærmer kvindelige og gøre cut på hendes høje vokaliseringer. Drægtighed varer omkring 35 dage. De unge er født overdækket for at beskytte mødrene deres spines, som allerede er til stede ved fødslen, men tager noget tid at kontrollere de muskler, der bevæger. De har normalt 3 eller 4 unger i hvert kuld, men kan nå op til 8. Hvalpene er vænnet 6 uger og er adskilt fra moderen kort efter kønsmodningen på 2 eller 3 måneder.

Forrige artikel Fabulosos Calavera
Næste artikel Ferrero Rocher

Relaterede artikler