Flora Purim

Flora Purim er en brasiliansk jazz sanger med speciale i jazz rock stil, der blev kendt som et resultat af deres deltagelse i den vigtige post af Chick Corea Retur til Forever. Han har indspillet og optrådt med mange vigtige kunstnere i jazz scene, som Stanley Clarke, Dizzy Gillespie, Gil Evans, Stan Getz, Grateful Dead, Santana, Jaco Pastorius og hendes mand Airto Moreira.

Diskografi

Som leder

  • 1973: Butterfly Dreams
  • 1975: historier at fortælle
  • 1976: Intet vil være som det var ... I morgen
  • 1976: Åbn dine øjne du kan flyve
  • 1977: Encounter
  • 1977: 500 Miles High
  • 1978: Hverdag Everynight
  • 1978: Det er hvad hun sagde
  • 1979: Carry On
  • 1988: Midnight Sun
  • 1995: Speed ​​of Light
  • 2001: Perpetual Emotion
  • 2005: Floras Song

Som ledsager

  • Duke Pearson - Det kunne kun ske med You Blue Note Records
  • Chick Corea og Retur til Forever - Retur til Forever
  • Chick Corea og Retur til Forever - let som en fjer
  • Carlos Santana - Velkommen
  • Hermeto Pascoal - slaver Mass
  • OPA - Magic Time
  • P.M. Dawn og Airto - Red Hot + Rio - "Ikke-Fiction Burning"

Filmografi

Som leder

  • 2006: Airto & amp; Flora Purim: Det latinske Jazz All-Stars

Som ledsager

  • 2001: Dizzy Gillespie - Live at Royal Festival Hall, London
  • 2006: Bobby Hutcherson: Cool Summer
Forrige artikel Falsk dilemma
Næste artikel Fernando Albizu