Francis Hime

Francis Hime, er en komponist, arrangør, pianist og brasilianske sanger.

Musiker stærk akademisk baggrund, virker både på området for populærmusik, hvor hans arbejde skiller sig ud med Chico Buarque, som i musik kaldet uddannet, med symfonier og koncerter udføres af store orkestre.

Biografi

Søn af maleren Dália Antonina, begyndte at studere klaver i en alder af seks i den brasilianske Musikkonservatorium.

At høre ham spille "Eurydice Valsa" Vinicius de Moraes inviterede ham til at komponere sammen, da han var 18 år gammel.

I 60'erne det allerede mærkbar i MPB scene som komponist, arrangør og performer. Men betvivler at være i stand til at leve musik, så følg Engineering Mechanics, hvorfra han dimitterede i 1969.

Også det år, giftede han sig med Olivia Hime og rejser til USA, hvor han studerede komposition, orkestrering, ledende, og film soundtracks, med mestre som Lalo Schifrin og David Raksin.

Da han vendte tilbage til Brasilien i 1973, tager han en intens musikalsk aktivitet. Fonogram udgivet sin første solo tilstand og begynder sit partnerskab med Chico Buarque, ved siden af ​​at komponere sange som "Back da porta", "Vai Passer", "En Noiva da Cidade" og "Caro Meu Amigo".

Lav soundtracks til film som "Dona Flor e SEUS dois ægtemænd" eller "Lição af kærlighed", der tildeles på festivalen i Gramado.

I de 80 starter også oprette videnskabelige værker, som vil blive gennemført, blandt andre, Symfoniorkester i Campinas, Rio De Janeiro, São Paulo, Pernambuco, under ledelse af dirigenter som John Neschling eller Roberto Tibiriçá.

I 2011 udgav han "Soul Music" med Olivia Hime.

Diskografi

  • 2011 - Soul Music
  • 2009 - O tempo DAS palavras
  • 2007 - Francis Ao Vivo - DVD
  • 2007 - Francis Ao Vivo
  • 2006 - Arquitetura da Flor
  • 2005 - Essas Partnerskaber
  • 2003 - Brasilien Lua Cheia - DVD
  • 2003 - Brasilien Lua Cheia
  • 2001 - Pianister Meus Caros
  • 1998 - Sinfonia do Rio de Janeiro São Sebastião - DVD
  • 1998 - Sinfonia do Rio de Janeiro São Sebastião}
  • 1997 - Musical Album
  • 1995 - Choro Torn
  • 1985 - at få lys
  • 1982 - Pau Brasil
  • 1981 - Sonho de MoCo
  • 1981 - Os Quatro Mineiros
  • 1980 - Francis
  • 1978 - Fosse er porém Portanto
  • 1977 - Passaredo
  • 1973 - Francis Hime
  • 1964 - Seks Os em Ponto
Forrige artikel Frugt
Næste artikel Frank Miller