Fred Gwynne

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
22-01-2018 Alfons Ahm F

Frederick Hubbard Gwynne.

Biografi

Under Anden Verdenskrig tjente han i den amerikanske flåde.

Han studerede ved Harvard University. Han har specialiseret sig i komedie på grund af sin karakteristiske fysiske og måler 1,96 m skuespiller. En af hans mest populære roller var som Herman Munster, far til The Munsters, med Yvonne De Carlo. Det er bemærkelsesværdigt, deltagelse i Fatal Attraction, i rollen som Arthur.

Han døde den 2. juli, 1993 bugspytkirtelkræft i Taneytown, Maryland i en alder af 66 år. Han efterlader 4 af sine 5 børn.

Valgt Filmografi

  • 1992 - Min fætter Vinny
  • 1991 - Skygger og tåge
  • 1989 - Uorganiseret Kriminalitet
  • 1989 - Pet Sematary
  • 1987 - The Secret af My succes
  • 1987 - Ironweed
  • 1987 - Fatal Attraction
  • 1986 - Vanishing Act
  • 1986 - Drengen der kunne flyve
  • 1986 - Off beat
  • 1985 - Vand
  • 1984 - The Cotton Club
  • 1982 - Mark Twain Classics: Mystisk Stranger
  • 1981 - så fint
  • 1981 - The Munsters 'hævn
  • 1980 - Simon
  • 1980 - Day med Conrad Green
  • 1979 - Luna
  • 1954 - On the Waterfront
Forrige artikel Fome Zero
Næste artikel Frugter af stilhed