Fremragende frugt due

Den Tilopo Proud, er en art af mellemstor columbiforme fugl tilhører familien Columbidae.

Beskrivelse

Det har seksuel dimorphism. Den smukt farvede han med en fyrig appelsin hals med grønne ører, og en krone af lilla. Brystet er grå, og er adskilt fra maven af ​​et bredt bånd af mørk blå farve. Deres vinger er olivengrøn dækket med mørke pletter, og halen er blandet med hvid. Hunnerne er oftest grønne, med en hvid mave, vingerne med blå tips, bryst lyseblå, og en lille plet, mørkeblå på bagsiden af ​​hovedet. Begge køn har gule øjne. På trods af sin farverige fjerdragt, er det godt camoufleret i løvet af regnskoven.

Distribution

Oprindeligt fra Australien, bor i junglen i Ny Guinea, Australien, Salomonøerne, Filippinerne og Sulawesi i Indonesien. I Australien er det fundet fra det sydlige New South Wales omkring byen Moruya og kører nordpå, hvor det bliver mere almindeligt at Kap York i Queensland. I nogle dele af deres sortiment, ligesom junglen af ​​Ny Guinea, som er hjemmehørende fugl i de mest marginale levesteder eller sæsonbestemt, såsom Australien, besætninger kendt for at flytte efter mad tilgængelighed

Diæt

Dove lever hovedsagelig af frugt og bær. Det blev i Port Moresby, den største del af deres kost fundet figner, især Ficus og Ficus benjamina albipila, Canarium australianum stenfrugter, og Archontophoenix, Calamus og Livistona. Også som ofte Cinnamomum, Litsea, Neolitseay Cryptocarya. Mindre vigtigt mad var frugter af ylang-ylang, Syzygium og Vitex cofassus. Spis mindre frugt nogle duer andre frugter, den maksimale størrelse registreret var 2,5 cm³. I en sfærisk frugt og diameter 1,7 cm.

Behavior

Yngletiden er fra september til januar måned. En lille platform bygget af kviste på 5-30 meter over jorden, hvor den kvindelige udfærdigede en lille hvid æg, inkubation natten over. Den mandlige tager sin tur i løbet af dagen.

Næste artikel First Pines