Jacques Bousquet

Jacques Bousquet var en skuespiller, instruktør, komponist, dramatiker, manuskriptforfatter og fransk statsborgerskab.

Filmografi

Direktør

  • 1925: Der Tänzer meiner Frau, Alexander Korda
  • 1925: Chouchou Poids fane, Gaston Ravel
  • 1930: L'amour Chante, Robert Florey
  • 1930: Kærlighed Solfeando, Armand Guerra
  • 1930: Komm 'zu mir zum Rendezvous, Carl Boese
  • 1932: Le Champion du regiment, Henry Wulschleger
  • 1932: Chouchou Poids fane, Robert Bibal
  • 1933: Mannequindukker, René Hervil

Manuskriptforfatter

  • 1927: Paris-New York-Paris, Robert Péguy
  • 1930: Cendrillon de Paris, Jean Hémard
  • 1931: Mam'zelle Nitouche, Marc ALLEGRET
  • 1931: Figuration, Antonin Bideau
  • 1932: Aux Urnes, citoyens, Jean Hémard!
  • 1932: Chouchou Poids fane, Robert Bibal
  • 1932: Simone est comme ça, Karl Anton, skrevet med Yves Mirande
  • 1932: Un homme heureux, Antonin Bideau
  • 1933: Idylle au Caire, Reinhold Schünzel og Claude Heymann
  • 1933: Mannequindukker, René Hervil
  • 1934: La Cinquième Empreinte, Karl Anton
  • 1934: Nuit de mai, Gustav Ucicky og Henri Chomette
  • 1934: Dédé, René Guissart
  • 1935: L'Ange du foyer, Léon Mathot
  • 1938: En fichu metier, Pierre-Jean Ducis

Dialog

  • 1930: L'amour Chante, Robert Florey
  • 1932: Aux Urnes, citoyens, Jean Hémard!
  • 1932: Chouchou Poids fane, Robert Bibal
  • 1932: Un homme heureux, Antonin Bideau
  • 1933: Idylle au Caire, Reinhold Schünzel og Claude Heymann
  • 1933: La Guerre des valse, Ludwig Berger
  • 1933: Mannequindukker, René Hervil
  • 1934: Dédé, René Guissart
  • 1935: Stradivarius, af Géza von Bolváry og Albert Valentin
  • 1936: Martha, Karl Anton

Skuespiller

  • 1920: Le Secret d'Alta Rocca, André LIABEL
  • 1932: Aux Urnes, citoyens, Jean Hémard!
  • 1932: Un homme heureux, Antonin Bideau
  • 1936: Paris, Jean Choux
  • 1936: Sous les yeux d'Vesten, Marc ALLEGRET
  • 1936: Les Jumeaux Brighton, Claude Heymann

Spille

  • 1910: Bigre magasin i 4 kasser Rip og Jacques Bousquet, Femina Teater!
  • 1913: Eh! Hey, i 2 akter magasin Rip og Jacques Bousquet, Femina Teater
  • 1914: Très sennep, Rip magasin og Jacques Bousquet, Femina Teater
  • 1919: Maggie, Marcel Lattes, tekster af Jacques Bousquet, Guy Bourrée libretto, tilpasset til engelsk af Fred Thompson
  • 1921: Nelly, Marcel Lattes, Maggie nye version, med tekst af Jacques Bousquet, libretto af Henri Falk, Denise Grey og Felix Oudart; Théâtre de la Gaîté
  • 1924: Gosse Riche, musikalsk komedie i tre akter, libretto af Henri Jacques Bousquet og Falk, musik af Maurice Yvain, Daunou Teater
  • 1926: Paris à tous les deux, operette i 3 akter og 6 borde, bog af Jacques Bousquet, Théâtre des Champs-Élysées
  • 1929: Jean V, musikalsk komedie i 3 akter, libretto af Jacques Bousquet, Henri Falk og André Barde
  • 1933 Caprice filmmusik Princesse, Karl Hartl, Henri-Georges Clouzot
  • 1933: Mannequindukker, René Hervil, bog af Jacques Bousquet
  • 1935: Les Joies du Capitole, Raoul Moretti, bog af Jacques Bousquet, Albert Willemetz musik; Teatro de la Madeleine, Paris.
Forrige artikel Javier de Montini
Næste artikel Juan Carlos Zorzi