Jena Malone

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
20-02-2018 Ida Bratt J

Jena Malone er en skuespiller, sanger og model. Kendt for udgive Johanna Mason i filmen The Hunger Games franchisen og da sangeren af ​​"The Shoe".

Tidlige år

Indtil en alder af ni, han bosatte sig i over tyve amerikanske byer, herunder Lake Tahoe, og de ti år, han flyttede til Las Vegas. Han endte med at hade stedet og overtalt sin mor til at blive mudasen til den californiske by Los Angeles, hvor han til sidst afgjort.

Snart begyndte han sin karriere som en reklame-model, drevet af sin mor Debbie, som er en skuespiller. Han kombinerede sit arbejde som model og handler klasser i skolen Professionel børns skole på Manhattan.

Løb

Hans første filmrolle var i Bastard ud af Caroline, instrueret af Anjelica Huston. Selvom det tidligere havde deltaget med små roller i tv-serier som rørt af en engel eller Chicago Hope.

I 1997 medvirkede han i Contact, Robert Zemeckis; Samme år optrådte han i tv-filmen Hope, en rolle, som gav ham en nominering til Golden Globe Awards.

I 1998 optrådte han i Stepmom Chris Columbus og i 1999 medvirkede i Til kærlighed til spillet Sam Raimi og The Book of Stars.

Ifølge Malone, hans mor spildt de fordele, hun optjente med hendes film arbejde og efter at have vundet en retssag i januar 2000 blev lovligt emanciperede fra sin mor, der formåede sin karriere indtil da.

I 2001 medvirkede han i filmen Donnie Darko, Richard Kelly, og Life as a House, instrueret af Irwin Winkler.

I 2002 deltog han som en co-producent af American Girl, en teenager komedie film, som også medvirkede spille Rena Grubb.

Siden 2013 Johanna Mason Malone spiller i filmen franchisen The Hunger Games, baseret på trilogi af samme navn af amerikanske forfatter Suzanne Collins.

I 2014 medvirkede hun i videoen af ​​sangen "Harlem River» den amerikanske musiker Kevin Morby.

Filmografi

  • 2015 - The Hunger Games: Mockingjay - Del 2 som Johanna Mason.
  • 2014 - Angelica og Angelica.
  • 2014 - The Hunger Games: Mockingjay - Del 1 som Johanna Mason.
  • 2014 - Iboende Vice som Hope Harlingen.
  • 2013 - The Hunger Games: Catching Fire som Johanna Mason.
  • 2012 - I vores natur som Andie.
  • 2012 - Lonely Hunter.
  • 2012 - Jack & amp; Diane.
  • 2011 - Sucker Punch som Rocket.
  • 2008 - Ruinerne som Amy.
  • 2007 - Fire Sidste sange.
  • 2007 - Into the Wild og Carine McCandless.
  • 2007 - Den go-getter.
  • 2007 - Mallorcas Song.
  • 2006 - Liggende.
  • 2006 - Container.
  • 2005 - Stolthed og fordom som Lydia Bennet.
  • 2005 - Balladen om Jack og Rose og røde bær.
  • 2004 - Corn.
  • 2004 - Det levende slot som Lettie.
  • 2004 - Gemt! som Mary.
  • 2003 - Cold Mountain.
  • 2003 - Hitler: The Rise of Evil.
  • 2003 - De Forenede Stater Leland.
  • 2002 - American Girl som Grubb Rena.
  • 2002 - The Badge.
  • 2002 - De farlige Lives of Altar Boys og Margie Flynn.
  • 2001 - Life as a House som Alyssa Beck.
  • 2001 - Donnie Darko som Gretchen Ross *.
  • 2001 - Balladen om Lucy Whipple som Lucy Whipple.
  • 2000 - Cheaters.
  • 1999 - Til kærlighed til spillet, da Heather Aubrey.
  • 1999 - Bogen af ​​stjerner.
  • 1998 - Stepmom som Anna Harrison.
  • 1997 - Kontaktperson.
  • 1996 - Bastard ud af Carolina som Ruth Anne "Bone" Boatwright.
Forrige artikel Julio Mario Santo Domingo
Næste artikel Jonas Bronck