Jennifer Rush

Jennifer Rush, hvis rigtige navn er Heidi Stern, er en amerikansk sanger, der bor i Tyskland. Han fik international berømmelse takket være singlen "The Power of Love", der er kendt i den spanske udgave som "Hvis du er min mand og jeg er din kone", som millioner af eksemplarer blev solgt, og som også omfattede Celine Dion og Laura Branigan.

Bane

Han er født i Queens, New York, USA, men tilbragte en del af sin ungdom i Bayern, Vesttyskland, hvor han opdagede hans passion for musik. Han indspillede sit første album Heidi Stern i 1979, men uden stor succes. I 1982 flyttede han til den tyske by Wiesbaden med sin far, Maurice Stern, en operasanger, forsøger at få en plads i den musikalske verden. I nogle år fik han nogle hits i hele Europa med sange som "25 Lovers", "Flames of Paradise", "Ring of Ice", "Destiny", "Hvis du nogensinde Gonna Lose My Love", "Jeg kommer fortrydes "og" Madonnas Eyes ".

Hans mor var en pianist og hans brødre, Bobby og Stephen Stern Stern er også musikere.

Hans single "The Power Of Love" var den mest succesfulde musical fra 1985 i England ,, at komme ind i Guinness Book of Records med "single af en kvindelig solo artist mere sælges i historien om den britiske musikindustri." Han holdt rekorden frem til 1992, hvor Whitney Houstons single, "I Will Always Love You" kom over det. "The Power of Love" punkt toppet hitlisterne i mere end 8 uger i Australien, Sydafrika og mange europæiske lande. På trods af at nummer et i flere lande, kun nåede nummer 57 på Billboard Hot 100. Celine Dion fik et hit med sangen i USA med en version i 1994.

Han fortsatte med at høste succes i Europa og især i Tyskland, hvor to senere albums nåede nummer 1 og holdt i 14 og 9 uger hhv. I Storbritannien, dens resonans var meget mere diskret.

Det var hans album i 1987, Heart Over Mind, bistået i sammensætningen af ​​Desmond Child og Michael Bolton og Richie Sambora på guitar, som endelig vil tillade først nå top 40, med en duet med Elton John på "Flames of Paradise".

Han indspillede også duetter med Michael Bolton Placido Domingo og Brian May.

Mens hans karriere var høster platin gennem deres albums og singler og sang på både engelsk og spansk, offentligheden i deres eget land næppe kendte hende. På den ene side, fordi deres label vidste ikke, hvordan at sælge deres musik i USA og for det andet fordi hans kraftfulde stemme kombineret med en bombastisk musikalsk produktion stil var for europæisk til den amerikanske offentlighed.

Rush fortsatte sin succesfulde karriere i Europa i halvfemserne, med udgivelsen af ​​fire albums, de seneste væsen Classics i 1998. Derefter en pause i New York blev gjort for at bruge mere tid på sin datter. I 2000'erne blev der udgivet en række "best of".

I august 2007 overraskede han sine tilhængere med en specialudgave, Stronghold - The Collectors Hit Box, en samling, der omfattede alle Rush singler mellem 1982 og 1991 og "udvidet" version, hvis nogen. Nogle ikke offentliggjorte eller begrænsede sange er også inkluderet. Også bemærkelsesværdigt i udarbejdelsen remix DJ Dave Kurtis 2007 sangen "I Come Undone".

I 2006 flyttede hun med sin datter til Storbritannien. Den 6. marts, 2009 er offentliggjort på sit officielle websted, at det havde underskrevet en kontrakt med Sony Music / Ariola på verdensplan, hvilket betød hans tilbagevenden til musikken, som høster mange succeser i firserne, og som offentliggjorde sin første album. Den nye studiealbum Nu er det tid, produceret af Berlin produktion team Valicon, blev lanceret den 5. marts 2010. Det var hans første album med nyt materiale i 13 år.

Diskografi

Singler

  • 1982 "Tonight"
  • 1983 "Into My Dreams"
  • 1983 "Kom Giv mig din hånd"
  • 1984 "25 Lovers"
  • 1985 "The Power of Love"
  • 1985 "Hvis du er min mand og jeg er din kvinde"
  • 1985 "Ring of Ice"
  • 1986 "Madonnas Eyes"
  • 1985/1986 "Destiny"
  • 1986 "Hvis du nogensinde Gonna Lose My Love"
  • 1986 "Jeg aldrig træt af at tænke på dig"
  • 1986 "The Power of Love"
  • 1987 "Jeg Come Undone"
  • 1987 "Flames of Paradise"
  • 1987 "Heart Over Mind"
  • 1988 "En anden måde"
  • 1988 "Du er mit et og kun"
  • 1988 "Live mit liv"
  • 1989 "Behold alle brandene Burning Bright"
  • 1989 "Lonely Woman"
  • 1989 "Love Get Ready"
  • 1989 "Till I Loved You"
  • 1989/1990 "Higher Ground"
  • 1990 "Himlen over Berlin"
  • 1990 "Vi er den Stærke"
  • 1991 "Ave Maria"
  • 1992 "Never Say Never"
  • 1993 "Vision of You"
  • 1993 "Vision for dig"
  • 1993 "A Broken Heart"
  • 1995 "Tears in the Rain"
  • 1995 "Out of My Hands"
  • 1995 "Hvem vil evigt liv"
  • 1995 "Das Farbenspiel des Winds"
  • 1997 "Credo"
  • 1997 "Sød Thing"
  • 1997 "Piano in the Dark"
  • 1998 "The End of a Journey"
  • 1999 "Ring of Ice"
  • 2010 "Før Dawn"

Albums

"" Er problemer, der ikke er opført på listerne

DVD

  • The Power of Love - The Complete Video Collection
Næste artikel Joan Greenwood