Jeremy Morris

Jeremy Morris er en amerikansk multi-instrumentalist og kantate født i Chicago i 1957.

Søn af jazz trompetist Bill Morris, Jeremy studerede guitar og klaver i løbet af sin barndom og ungdom. Fra sin barndom blev han fascineret af pop musik og især The Beatles. En sen halvfjerdserne Jeremy havde opnået et repertoire af sange fra gruppen af ​​Liverpool med en klokke næsten identisk med John Lennon stemme, som vakte interesse for mange klubber i Chicago og Michigan steder for ansættelse.

I 1984 og med initialerne i hans fulde navn Seal JAM Records skabt i byen Kalamazoo, hvor han begyndte at optage med sin bror, trommeslager Dave Dietrich.

Hans produktion begyndt at blive et benchmark for mange tilhængere af amerikansk uafhængige pop. For resten af ​​dette årti og årtiet af 90'erne Jam Recordings produceret en enorm mængde af poster, overvinde en bagkatalog på mere end 300 titler.

Gradvist, børn af Jeremy begyndte at slutte sig til hans band, som i slutningen af ​​90'erne blev oprettet med den sædvanlige dannelse af hans datter April Morris som sanger, hans søn Mark på bas, Todd Borsch på anden guitar, Jeremy første guitar, keyboard og vokal, og Dietrich på trommer. Med denne line-up begyndte at turnere i forskellige dele af den amerikanske geografi og lege med ental vært på Cavern Club i Liverpool, fødestedet for The Beatles.

Jeremy er kendt som en af ​​de kunstnere, der bedst repræsenterede en fortsættelse af den ånd af John Lennon. Blandt hans utallige albums og produktioner, er det umuligt at glemme dine hårdt hyldest til de Fab fire sange og slå, hvor ånd Lennon afspejles som få nogensinde har opnået.

Jeremy Morris er også far til 5 børn og Shepherd af Freedom kirke fra officialgruppen bryllupper og giver foredrag. Han har også optrådt i Frankrig og i flere punkter i den spanske geografi.

Diskografi

  • Invitation 1977
  • Grøn 1978
  • Soul Saver 1979
  • Vintage Jam 1980
  • Solar konge 1982
  • Alive 1984
  • Åbn dit hjerte 1987
  • Kongernes Konge 1989
  • Alive i februar 1989
  • Usynlig 1990
  • Udvalgte for 1991
  • Herrernes Herre 1992
  • Seven 1992
  • Dreams Come True 1993
  • Solid Rock 1995
  • Pilgrims Journey 1995
  • Trofast og sanddru 1995
  • Celestial By 1997
  • Pop Regler 1998
  • Salt The Planet 1999
  • Musik af Pilgrim 1999
  • Musik til Pris Herren 1999
  • Pop Regler 2001
  • Kingdom Come 2002
  • Pop Dreams 2003
  • Fruit Tree 2003
  • Lost and Found 2004
  • Still Waters 2004
  • To Suns 2004
  • Den Kostelige Perle 2005
  • Find vej til at være lykkelig 2005
  • Jam på Jeremy 2005
  • Hjem i Sky 2005
  • Made in France 2006
  • New Day Rising 2007
  • Stråler af Home 2007
  • I går i dag og for evigt 2007
  • Mystik og Illusion 2008
  • Glow in the Dark 2008
  • Pop Explosion 2008
  • To sekunder 2008
  • Rejsen til Center of Your Heart 2009
Forrige artikel Jefferson County
Næste artikel Jean-Paul Luksic