John Berg

John Berg var en forfatter og skuespiller i film, teater og amerikansk tv.

Biografi

Jonh Berg blev født i 1949 i Texas resultat af et ægteskab foretaget af Dr. C. Owen Berg, en demokrat delegeret, der deltog i de nationale konventionerne af 1952 og 1956 og Evelyn Berg van Emden. Han er uddannet fra Wichita Falls High School i 1967 og gik på University of Chicago, en Tulane University og School of Life.

Gennem hele sit liv, han havde en varieret karriere, der omfattede forskellige jobs, såsom en restaurant manager, lederen af ​​en gruppe af rock and roll, tjeneren, som DJ i land vestlige, i et skisportssted som marketing manager i Crested Butte Colorado, som produktionsassistent på Wide World of Sports, forfatter af publikationer såsom Sports Illustrated og som CFO i et ejendomsselskab .. blev også en grafiker for Merrill Lynch i New York, gjorde nogle voiceover arbejde for radio og tv, samt være talerør for Dial-a-Pave.

John blev en stor skuespiller optræder i tilbagevendende roller på serien General Hospital, The Fed og den smukke, Port Charles, Passions og The Young & amp; den Restles. Han flyttede derefter til Los Angeles og blev mere og mere aktiv som skuespiller optræder i film som Det kunne ske for dig og Star Trek: Nemesis.

Udover skuespil, Berg var ekspert sanger, og en fremragende golfspiller, sne skiløber, cyklist, trapez kunstner, svømmer og bjergbestiger. Det var også en stor fan af rejse: besøgte Havasu Falls og gik på et krydstogt til Istanbul. En af de store resultater af Jonh i de seneste år var hans bestigning af Mount "Whitney", det højeste bjerg i det kontinentale USA, hvor der er udarbejdet i ugevis.

Løb

Filmografi

  • 1994: Det kunne ske for dig
  • 2002: Star Trek: Nemesis Romulan Senator ............
  • 2004: Hold Rice ............. Gary Green
  • 2007: Supreme courtships ............... Philip Slater
  • 2007: The Hope Chest ................. Fader
  • 2008: Seks Pic ................ Professor

Tv

  • 1979: General Hospital
  • 1987: Den Fed og den smukke
  • 1991: Unge og Restless
  • 1997: Port Charles
  • 1998: Law & amp; Dr. Zeid ............. Bestil Weiss
  • 1999: Passions
  • 2002: Jamie Kennedy Experiment
  • 2002: The Guardian .............. Robbie Gersh
  • 2002: The Practice .............. Ilyich
  • 2003: Lucky
  • 2003: Handler ................. Alex
  • 2004: Summerland ................. Max Winters
  • 2004: Sekretær ................ Jim Miller
  • 2005: Boston Legal .................. dommer Judge Hober
  • 2005: Dr. House .................. Dr. Prather
  • 2005: Køkken Confidential klient ................. Hotdog
  • 2005: General Grant NCIS ..................
  • 2006 - 2007: Brothers & amp; Søstre ................... University præsident
  • 2007: Alfred Monk ................ gæsten

Stage som en politisk aktivist

Jonh erhvervet en tidlig interesse i politik på grund af hans fars profession. Han satte selv en blog online, udelukkende til diskussioner og kommentarer til disse spørgsmål.

Han skabte en politisk bevægelse for verdensfreden kaldet "Træk stikket for fred" ", der opfordrede folk til at afbryde forbindelsen til alt og høre stille, sagte røst inden for en dag om måneden for at skabe en mere fredelig verden. Indsatsen var bakket op af folk som Jean Houston og Mark Victor Hansen. Dagen markeres til at udføre denne handling blev 28 Januar 2008, hvilket faldt sammen med 60-årsdagen for død Mahatma Gandhi, den dag ikke blive. Johannes også Det var meget aktiv i at hjælpe andre til at opnå ædruelighed og fred i deres liv.

Selvmord

Den December 16, 2007, blev Jonh Berg dræbt i sit hjem i 6500 blok af Nagle Avenue i Van Nuys, Californien. Skuespilleren tændte sin Hibachi Grill inde i hans soveværelse og døde af kvælning ved at indånde kulilte. Han var 58 år.

Forrige artikel Juan Mariano Larsen
Næste artikel Jon Kuvlung