Judge Jules

Judge Jules er en britisk dansemusik DJ. På grund af hans DJ karriere og hans populære radioprogram har opnået verdensomspændende anerkendelse ikke slippe fra nr 20 i DJMag liste over de mest populære DJs i verden mellem 1997 og 2006.

Hans radio er præget af vittige kommentarer og veltalende samtaler mellem spørgsmål. I person sædvanligvis klæde så skinger og en smule tarvelige som bestilt af klubberne.

Personlige liv

Jules studeret økonomi på universitetet i London og senere lov. Under sine Universitet dage, begyndte han at organisere små partier, hvor han var DJ. Det faktum, at han studerede lov, da det tog sit kunstnernavn: Judge Jules.

Karriere som DJ og radio

Dommer Jules blev professionel DJ stiger hurtigt i 1987 i den daværende pirat-radiostation Kiss FM. Siden oktober 1997 har sit eget radioprogram på Radio 1 af BBC. Oprindeligt programmet blev udsendt lørdag fra 17:00 til 19:00. I 2003 efter afgang af Seb Fontaine af stationen, sit program ændret fra 19:00 til 21:00.

I løbet af de fire år, dommer Jules stak en blanding af kommercielle og alternative emner. I den første del af showet, Cut-Up Boy bruges til at gøre et sæt af ti minutter blanding af forskellige danse spor med acappellas. Resten af ​​tidlig house musik og Jules sat i den anden, trance, selvom musikken kunne variere, hvis det udsendes fra lande uden for studiet.

I september 2007 radioprogrammet ændret fra 01:00 timer til 03:00 lørdag morgen. Fordi Bowling Judge Jules dengang, at programmet var optaget på forhånd i stedet for levende. Siden september 2008 har programmet gik videre 2 timer fra 23:00 til 01:00, årsagen var afgang Dave Pearce Dance Anthems program, der skiftede til BBC 6 Music.

Hans radioprogram tiltrækker en lang række offentlige på grund af webcast for alle. Ligeledes er den ansvarlig for populariteten af ​​trance mange spørgsmål i Storbritannien og er en pioner inden for kommerciel moderne dansemusik. Mange producenter sende deres fag til at sætte dem i dit program, som anført på sin hjemmeside, modtager mellem 250 og 300 promotions hver uge.

Dom søndage

Dommer Jules parter organiseret om søndagen på Eden Ibiza klub, kaldet dom søndage, annonceret som partiet med flere mennesker i San Antonio. Disse festivaler opstår hele sommeren, med start i juni og slutter i september på grund af deres arbejde, dommer Jules har et andet hjem i Ibiza.

Diskografi

Opsamlinger

  • 1990 1990 Mixmag / Kiss FM mastermiks Spor 1
  • 1993 Journeys af DJ bind 2: I Mix Med Judge Jules
  • 1995 Essential Mix 3 Disc 2
  • 1995 En Retrospektiv af House 91'-95 'bind 1 Disc 2
  • 1995 En Retrospektiv af House 91'-95 'bind 2 Disc 1
  • 1995 Havin "Det Dancefloor Classics Volume One
  • 1995 Sperm Bank
  • 1995 rejser med DJ Dance Wars Disc 1
  • Manifest 1996 Monster Mix
  • 1997 Ministry Of Sound Classics
  • 1997 Ministry Of Sound Dance Nation 3 Disc 2
  • 1997 Ministeriet Magazine Presents Hooj Choons
  • 1998 Ministry Of Sound Clubbers Guide til ... Ibiza Disc 2
  • 1998 Ministry Of Sound Ibiza Årlig Disc 1
  • 1998 Ministeriet Magazine præsenterer den årlige IV - Seks Track Sampler
  • 1998 Ministry Of Sound Årsrapporten IV Disc 1
  • 1999 Ministry Of Sound Clubber guide til ... Ninety Nine
  • 1999 Ministry Of Sound Clubber guide til ... Ibiza - Sommer Ninety Nine
  • 1999 Ministry Of Sound Årsrapporten Ibiza - Summer Ninety Nine Disc 1
  • 1999 Ministry Of Sound Årsrapporten - Millennium Edition Disc 1
  • 2000 Ministry Of Sound Clubber guide til ... 2000
  • 2000 Ministry Of Sound Årsrapporten 2000 Disc 1
  • 2000 Ministry Of Sound Clubber guide til ... Ibiza - sommer 2000
  • 2000 Ministeriet Magazine Presents Superstar DJ Judge Jules
  • 2000 Ministry Of Sound Årsrapporten Ibiza - sommer 2000 Disc 1
  • Køller 2001
  • Køller 2002 2002
  • Dommer Jules Presents 2002 Prøvede & amp; Testet
  • Judgement søndage 2003 - Ibiza 2003
  • 2003 Ministry Of Sound Trance Nation Anthems
  • 2003 Ministry Of Sound Trance Nation Harder
  • 2004 Dom søndage 2004
  • 2004 Ministry Of Sound Trance Nation Electric
  • 2004 Very Best Of Prøvede & amp; Testet Euphoria
  • 2005 Dom Euphoria
  • 2006 Global Warm Up Mix CD
  • 2006 Ministry Of Sound Dom søndage - The True Sound Of Ibiza
  • 2007 Ministry Of Sound Judgement søndage 2007
  • 2007 Gatecrasher Immortal
  • 2007 Pacha Sharm, Ministry of Sound feat Mohamed Ali Hussein alias DJ Moeali
  • 2008 Ministry Of Sound Dom søndage - The Mix 2008

Klubber

Dommer Jules vises altid regelmæssigt i forskellige klubber i UK:

  • Ministry Of Sound
  • Godskitchen
  • Gatecrasher
  • Udstødning
  • Jonny Mehrs Palace
  • Evolution
  • Guirlander
  • Kellys
  • Den Coach
  • De Arches
  • The Honey Club
  • Syndicate
  • Tramps

Og han har en ugentlig ophold i Ibiza:

  • Dom søndage på Eden Ibiza, San Antonio Abad
Forrige artikel James Clavell
Næste artikel Jari Ketomaa