Justin Chambers

Justin Chambers er en amerikansk skuespiller og model af irsk og tysk afstamning. Ud over at have en tvillingebror, hun er gift med den tidligere model Keisha og far til fem børn: Isabella Chambers, Maya og Kayla Chambers, Eva Jackson Chambers og Chambers tvillinger.

Biografi

Chambers blev født i Springfield, Ohio, søn af Pam og John Chambers. Det er søster til en mand ved navn Jason; Han har en ældre bror, John Jr., og to ældre søstre, Mia og Susan. Han og hans søster besøgte ofte hospitaler på grund af anfald af lungebetændelse. Han deltog Southeastern High School i South Charleston, Ohio, og dimitterede fra Springfield Clark JVS. I 1993 giftede han sig med Keisha, en ex-model agentur Booker. Parret havde fem børn: Isabella, Maya og Kaila, Eva og Jackson tvillinger.

I slutningen af ​​januar 2008 indrømmede Chambers lider den biologiske søvnforstyrrelser. Skuespilleren er blevet forsøgt klinisk i Los Angeles UCLA Medical Center til at behandle udmattelse på grund af uorden efter en periode på kun sove 2 timer om ugen.

Hun begyndte hendes modeling karriere, der deltager i en kampagne for Calvin Klein, og senere rejste til New York for at studere skuespil. Han har deltaget i flere film, herunder bryllup planer, hvor tegnet er forelsket i Jennifer Lopez og The Musketeer, selv om det er anerkendt for sin rolle som kirurgen Alex Karev på Greys Hvide Verden.

Filmografi

  • 1995: En anden verden
  • 1995: New York Undercover
  • 1996 Harvest of Fire
  • 1996: Swift Justice
  • 1997 Rose Hill
  • 1998: Four Corners
  • 1999: Liberty Heights
  • 1999: Seasons of Love
  • 2001: The Wedding Planner
  • 2001: Musketeer
  • 2002: Leo
  • 2002: Hysteriske blindhed
  • 2003: Kold Case
  • 2005: Greys Hvide Verden
  • 2005: Southern Belles
  • 2005: Zodiac
  • 2008: Lakeview Terrace
  • 2009: Private Practice
  • 2010: lykkeligste Man Alive
  • 2013: Broken By
  • 2013: Justice League: The Flashpoint Paradox
Forrige artikel Javier Miranda-Luque
Næste artikel Jens Fink-Jensen