Zebra finke

Zebrafinker, også kendt som Timor diamant zebra eller zebra finke, er en spurvefugle fugl indfødte til Australien, kendetegnet ved sin bløde beige fjerdragt og næb og stærke ben rødlige.

Der er to underarter af zebra finke: zebra finch guttata, mindre størrelse, der lever fra Indonesien til Australiens kyst; og Taeniopygia gutatta castanotis, ligger i Australien fastland og er af større størrelse.

Zebraen Finch er også blevet indført i USA og Portugal.

Udbredelse og levesteder

Den er distribueret af De små Sundaøer, såsom Sumba, Flores, Timor og andre mindre dimension. Den australske underarter T. g. castanotis, er til stede i store dele af kontinentet, især i den tørre region i det indre. Det findes ikke i de fugtige regnskove i kystområderne.

Behavior

Den zebra Finch er en meget omgængelig fugl og kan se i flokke bestående af par, hvis antal svinger mellem 25 og 100.

Overfladevandet tilgængelighed er en afgørende faktor i opbygningen af ​​din livsstil, og at forblive så tæt som muligt på de punkter, hvor det er placeret. Zebra finke er meget godt tilpasset til tørre jorder og som følge heraf er i stand til at drikke vand med en meget højere saltindhold end de fleste andre arter. Desuden har også evnen til at tilbageholde vand, når de fleste af fuglene fjernes gennem urinen, hvilket gør det muligt, at denne art kan modstå i lange perioder uden at drikke.

Zebra finke, sammen med andre eksotiske arter, der formår at overleve i betingelser i ørkenen, drikker dyppe næbbet ned i vandet og sutte, på samme måde duerne. Det giver dem mulighed for at drikke hurtigere og også drage fordel af dråberne deponeret på vegetation, i fordybningerne i klipperne og andre steder ville ikke være så let at nå, hvis brug af egne konventionelle metoder til andre fugle gør. Baby zebrafinker i retning midt på dagen, mens andre arter gøre ved daggry eller i de tidlige morgentimer.

Singing

Det er en meget støjende fugl, dens sang er en meget stærk lighed "bip" lyde til, når en gummi ducky, lyder gentagne gange i overensstemmelse med en sang med en vis grad af kompleksitet. Hver fugl har en anden sang, selvom diamanter af samme afstamning udviser lignende sange.

Beklager, men din browser har JavaScript deaktiveret eller ikke har nogen kompatibel afspiller installeret.
Du kan downloade klippet eller hente en afspiller til at se videoen i din browser.

Mandlige zebrafinker begynde at synge i puberteten. Hans sang afgår som nogle løse lyde, men som de vokser bliver perfektioneret. I den proces vil han lære lyde i dit miljø, ofte ved hjælp af sang hendes far eller andre hanner som inspiration.

Reproduktion

Avl

I tørre indre af Australien regnen er sæsonbetonet, som i tilfældet i kystområder, og er helt uforudsigeligt, når det vises. Som et resultat af denne situation er zebra finke betinget af vejret i deres avl cyklus, og på grund af denne omstændighed begynder at bygge sin rede, så snart det begynder at regne. Denne cyklus er så tæt knyttet til nedbør, at de arter kan have to eller tre er placeret i et år eller på anden måde ikke udføre det ikke regnvejr. Bindingen mellem parret er stærk, og menes at være indstillet for livet, indtil en af ​​dem dør, i hvilket tilfælde den overlevende søge en ny partner.

I områder i Australien, hvor vejrforholdene er mindre strenge, mere regelmæssig avl og som regel finder sted hele året med undtagelse af de koldeste vintermåneder.

Konstruktion af reden

Regnen vil føre til at gøre sit udseende med græs planter, der feeds zebrafinker, og mange insekter, hvorfor det affald, tid og fortsætter med at bygge sin rede. Det er blevet observeret, at på steder, hvor adgangen til vand er sikrere hele året, er den enlige kvindelige der bygger reden, mens hannen udfører arbejdet med transport af materialer.

Men i tilfælde af den indvendige del, både bidrage til dets mål, hvilket utvivlsomt skyldes behovet for at trykke bestemt hastighed på avlscyklus. De punkter valgt at installere reden varierer betydeligt, og det gør kvaliteten. Frem for alt, den største grad af præference er for de tykke buske, men det skal bemærkes, at den zebra finke installere det i ethvert sted det finder passende, herunder jorden i græsset. Det kan også ske at blive besluttet af gamle reder af andre fugle, eksisterende huller i træer, termitboer, stillinger og ornot store reder udgøres af filialer og tidligere besat af rovfugle.

Den ydre del af reden består af kviste eller rødder afledt til andre glattere type og mindre dimension, når de nærmer det punkt, hvor der vil være chick opdræt, som er dækket med fjer, græsstrå, kanin hår og alt andet materiale, at parret har været i stand til at opnå. Reden kan kronet af en kuppel, men også mangler dækning, og vi kan helt sikkert sige, at ikke reagerer på den smukke struktur, der karakteriserer de arter af autentiske vævere.

Æg

Antallet af æg fra en indstilling kan være mellem 3 og 7. De er ren hvid og dens størrelse er også variable, selv inden for et enkelt sæt, men gennemsnitlige størrelse er omkring 15 mm.

Inkubation

Æggene inkuberes af begge forældre skiftes til at udruge dem i cirka en time og en halv. Hver af dem forlader reden for at høre synge ringe til din partner, når det nærmer sig og dermed relæet har ingen plads i det indre. I løbet af natten, dog fortsat både fugle indeni. Inkubation normalt begynder, når den har været siden den fjerde æg og varer mellem 12 og 15 dage, hvilket afhænger af temperaturen.

Emancipation

Unge kyllinger vokse meget hurtigt, er generelt i stand til at forlade reden at nå tre ugers alderen. Men de vender tilbage hele tiden for natten med sine forældre, der fortsætter fodre dem, indtil de har ti dage, på hvilket tidspunkt de er nu fuldt uafhængig.

I det øjeblik de kan forlade reden for at finde deres eget sted, hvor at tilbringe natten eller også bruge reden af ​​deres forældre, hvis den kvindelige beslutter, at ønsker en ny for hans næste start.

Molting

Unge eksemplarer af zebrafinker begynder deres forsøg på at nå en alder af 8-9 uger og slutter efter en periode på 4-7 uger er gået, hvilket betyder, at de er i stand til avl i naturen felt efter betjener ca. tre måneder.

Selskabelighed

Mandarin diamant er yderst omgængelig og har klar opfattelse af det, som udgør et fællesskab. De besøger hinanden i deres reder uden problemer, men ikke tolerere tilstedeværelsen af ​​andre eksemplarer af samme art, hvis de kommer fra et andet samfund. De viser stort mod at forsvare deres reder mod medlemmer af andre arter, herunder dem, der skal være lidt større end dem selv.

De er meget forsigtige og ikke tillade folk at nærme sig dem ved meget korte afstande som i tilfælde af andre fugle. De har tilpasset imidlertid at bylivet og du kan finde omkring mange bosættelser, hvor fuld fordel i form af landbrugsafgrøder og vand tilgængelighed.

Fodring

Græsser er korte kost af zebrafinker. Dens frø er samlet i jorden eller hakket i flyvning direkte fra fabrikken, ikke at vide af nogen sag, hvori de holde fast til dem som er almindeligt i mange andre arter. Forbruge både indfødte plantefrø indført og indtages som et lille antal forskellige insekter, herunder termitter. De kan spise gulerod pinde, æbler og salat. De bør drikke vand hver dag, fordi hvis mangler en dag dør af dehydrering.

Forrige artikel Zolta Ungarn
Næste artikel Zimbo Trio